Filteren
Prijs (€)
€94,30 - €293,26
Wat zoek je?
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
48 - 54
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Type montuur
Kleur lens
Gepolariseerd

Ray-Ban Hexagonal zonnebril

 

3Product

Ray-Ban Hexagonal Zonnebrillen - Wat Krijgen We Als We een Cirkel en een Vierkant Kruisen?

Niets anders dan een moderne Ray-Ban zonnebrillencollectie genaamd Hexagonal. Het ontwerp van Ray-Ban Hexagonal zonnebrillen vernieuwt de typisch ronde of vierkante lensvormen met een zeshoekige constructie, waardoor het perfect is voor degenen die niet kunnen kiezen tussen de ene vorm of de andere.

De Hexagonale stijl is een zachtere, meer subtiel gebogen versie van zeshoekige monturen die er geweldig uitziet op zowel afgeronde als meer gedefinieerde gezichtskenmerken, zodat iedereen het perfecte model voor hen kan vinden.

Niets zegt meer over de kwaliteit en cultstatus van Ray-Ban zonnebrillen dan het feit dat ze sinds de Tweede Wereldoorlog ononderbroken populair zijn geweest. De sleutel tot het Hexagonale ontwerp is het dunne tempel- en montuurprofiel met platte kristallijnen. Terwijl de oorspronkelijke modellen in een gouden montuurkleur kwamen, zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende alternatieve kleurencombinaties.

Ray-Ban Hexagonal Zonnebrillen

Ray-Ban Hexagonale Bril Promotie

De Ray-Ban Hexagonale brillen modellen zijn qua vorm natuurlijk niet anders dan Ray-Ban hexagonale zonnebrillen. De Ray-Ban Hexagonale familie is een constant iconisch stuk in de Ray-Ban brillen collecties.

Ray-Ban: Echte Zonnebrillen tegen de Beste Prijs

Blader door ons brede assortiment Ray-Ban dameszonnebrillen, Ray-Ban herenzonnebrillen, en Ray-Ban kinderzonnebrillen, en vind het Ray-Ban zonnebrilmodel dat het beste bij je past.

Als je geïnteresseerd bent in andere Ray-Ban collecties, bekijk dan de Ray-Ban Aviator zonnebrillen, Ray-Ban Clubmaster zonnebrillen, Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen, Ray-Ban Erika zonnebrillen, Ray-Ban Justin zonnebrillen, en andere Ray-Ban zonnebril modellen in onze webshop.

eOptiek - Groot Assortiment, Echte Optiek

Er zijn veel online winkels die optische producten verkopen, maar het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, traceerbare bronnen. Onze opticien verkoopt alleen authentieke producten, en we garanderen natuurlijk de echtheid van de producten.

Onze webshop heeft een van de grootste voorraden van het land aan contactlenzen, brillen, zonnebrillen, en computerbrillen, waar we altijd het meest gunstige assortiment Ray-Ban brilmonturen en zonnebrillen aanbieden.

Ray-Ban Brillen