Garanties

Onze klanten profiteren van de volgende eOptiek.nl garanties.

  • Originele producten - Wij bieden 100% originele producten aan. Wij zijn officiële wederverkopers van de meeste verkochte merken. (Garantie op originele producten)
  • Prijsgarantie - Wij proberen de meest betaalbare prijzen in Nederland te bieden voor onze producten. (100% Prijsgarantie)
  • Retourgarantie - contactlenzen, oplossingen en oogdruppels, wij bieden een volledige garantie van 30 dagen, zonder vragen te stellen. Zonnebrillen en brillen kunt u retourneren binnen 14 dagen vanaf de dag waarop u de gekochte goederen hebt ontvangen (Retourgarantie)

1. Originele productgarantie

De merkproducten die wij aanbieden zijn 100% origineel van 's werelds grootste fabrikanten van contactlenzen, optische monturen en zonnebrillen. De fabrikanten zijn gerenommeerde bedrijven uit West-Europa en de USA, met tientallen jaren ervaring en uitgebreid onderzoek op dit gebied.

De producten worden verzonden in een door de fabriek gesloten verpakking met een bijgesloten brochure. Wij leveren alleen producten die door fabrikanten in verschillende landen over de hele wereld op de markt worden gebracht, d.w.z. beproefde, geteste en bewezen producten.

De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door de fabrikant. Wij zijn officiële wederverkopers van de meeste verkochte merken en bieden een 100% geld-terug-garantie voor de echtheid van de producten.

2. 100% Prijsgarantie

Wij proberen de meest betaalbare prijzen in Nederland te bieden voor onze producten, en passen onze prijzen voortdurend aan om de mogelijke laagste tarieven op de markt of voor onze verwachtingen weer te geven. Mocht u de producten die u bij ons wilt kopen goedkoper vinden op een Nederlandse website, neem dan contact met ons op voor een tegoed van 100% van het prijsverschil. (Dit zorgt ervoor dat wij automatisch de goedkoopste optie blijven. Bedankt dat u de markt voor ons in de gaten houdt!)

Deze garantie is alleen van toepassing op lenzen, oplossingen, oogdruppels, monturen, zonnebrillen die op onze website verkrijgbaar zijn en die bij een Nederlandse opticien of website gekocht kunnen worden voor een lagere prijs dan de onze voordat u een aankoop doet. Stuur ons een e-mail op contact@eoptiek.nl met vermelding van de producten die u wilt kopen, de link van de concurrent en wij sturen u een couponcode die u kunt gebruiken bij het plaatsen van de bestelling.

Hoe kunnen onze producten zo goedkoop zijn? In feite zijn contactlenzen, benodigdheden, monturen en zonnebrillen goedkoop. Simpel gezegd heeft u jarenlang veel te veel betaald, alleen maar om de hoge kosten van uw oude winkelier te dekken. Wij hebben systematisch het grootste deel van onze operationele kosten weggehaald door middel van automatisering, herontwerp van processen en enorme inkoopvolumes om u de laagst mogelijke prijzen te kunnen bieden. Wij geloven dat een dergelijke efficiëntie de toekomst is van de detailhandel in oogzorg.

Hoe kunt u profiteren van de 100% prijsgarantie? Als u binnen een week nadat u bij ons een bestelling hebt geplaatst, hetzelfde product of dezelfde producten op een andere website in Nederland vindt, die op voorraad is en een lagere prijs heeft dan de onze, kunt u een e-mail sturen naar contact@eoptiek.nl met uw bestelnummer en de URL van de website waar u de lagere prijs hebt gevonden.

De websites moeten in Nederland actief zijn, goed functioneren en de prijs moet de prijs zijn die u ziet als u rechtstreeks naar de website gaat en niet via Google Shopping of een andere prijsvergelijkingswebsite.

In het bovenstaande geval zullen wij, na beoordeling van de door u verstrekte informatie, een couponcode voor het prijsverschil aanbieden die u bij uw volgende bestelling kunt gebruiken. Het bedrag van de couponcode zal gelijk zijn aan het verschil tussen de prijs die u hebt gevonden en ons op de bovengenoemde manier hebt toegestuurd, minus het bedrag dat u in onze winkel voor het product hebt betaald.

eOptiek behoudt zich het recht voor om te beslissen over het verschil en de geldigheid van de terugbetaling.

Andere voorwaarden die van toepassing zijn

  • Een klant kan maximaal 3 keer per jaar gebruik maken van de prijsgarantie voor aankopen van contactlenzen, oplossingen en oogdruppels, en binnen de limiet van eigen gebruik.
  • Voor zonnebrillen en brillen kan de prijsgarantie maximaal 1 keer per jaar gebruikt worden.

Om een couponcode aan te vragen, stuurt u een e-mail naar contact@eoptiek.nl en voegt u het volgende bij:

  • details van het/de betreffende product(en): merk, type, verpakking, parameters;
  • de link van het product waar u een lagere prijs hebt gevonden;
  • Uw order ID bij ons

3. Garantie op retourzendingen

In het geval van contactlenzen, oplossingen en oogdruppels bieden wij een volledige garantie van 30 dagen, zonder vragen te stellen, voor al onze klanten. Voorwaarde voor terugbetaling is dat de geretourneerde goederen ongeopend en ongebruikt zijn, dat de verpakking onbeschadigd is en dat ze nog voldoende houdbaar zijn.

Het recht op annulering, terugbetaling en omruiling is niet van toepassing op de levering van producten die niet geschikt zijn voor retourzending vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen als ze na levering door u zijn geopend, of die na levering onlosmakelijk zijn vermengd met andere artikelen; en op de levering van goederen die snel kunnen bederven of verlopen. Wij definiëren een aanvaardbare houdbaarheidsdatum als 6 maanden of meer (zolang wij artikelen naar u hebben verzonden met een houdbaarheidsdatum van minstens 12 maanden).

Het retourneren van de artikelen is op uw kosten. Als u een hele bestelling retourneert, vergoeden wij de oorspronkelijke kosten die u voor de artikelen hebt betaald, evenals de verzendkosten. Als u slechts enkele maar niet alle artikelen van een bestelling retourneert, betalen wij u de kosten voor de betreffende artikelen terug.

Wij initiëren de terugbetalingen binnen 2-3 werkdagen of minder via hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In elk geval zijn er geen kosten voor u als gevolg van een dergelijke terugbetaling. Wij kunnen de terugbetaling inhouden totdat wij de goederen hebben teruggekregen of u bewijs hebt geleverd dat u de goederen hebt teruggezonden, afhankelijk van wat het eerst gebeurt.

In het geval van zonnebrillen en brillen kunt u deze retourneren binnen 14 dagen vanaf de dag waarop u de gekochte goederen heeft ontvangen (of de laatste zending als het goederen of meerdere stuks betreft die afzonderlijk geleverd zijn).

U moet ons op de hoogte stellen van uw beslissing om uw bestelling te annuleren. U kunt uw verzoek indienen volgens de instructies en formulieren die beschikbaar zijn op onze website, of door per e-mail contact met ons op te nemen. Om aan de annuleringstermijn te voldoen, is het voldoende dat u uw mededeling verstuurt voordat de annuleringstermijn van 14 dagen is verstreken en dat u de artikelen binnen 5 werkdagen daarna naar ons verzendt.