Levering en Betaling

Verzending via aanbevolen bericht

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling.

Wij verzenden alle bestellingen met aangetekende post. Dit is een veilige manier van de verzending van uw lenzen via het postsysteem als het pakket is volledig traceerbaar en bijgehouden online. Gemiddeld komen de pakketten binnen 5-15 werkdagen in uw land.

Onze logistieke werkt vanuit een magazijn in Boedapest, Hongarije en we verzenden onze aangetekende zendingen uit Hongarije. Er kunnen vertragingen optreden vanwege verkeersbeperkingen.

Card betaling - Borgun B-Payment

Gebruik uw krediet, debit card of betaalkaart te betalen voor producten. Wij accepteren de volgende kaarten: Visa, Visa Electron, Maestro en Mastercard. Nadat u deze optie te kiezen, zult u worden overgedragen aan een bank.

PayPal

Gebruik uw Paypal-account (of zich aanmelden voor een als je nog geen account hebt) te betalen voor producten. Paypal is een veilige online betaalmethode die uw betaling via e-mail zal bevestigen en geeft u het recht op een terugbetaling door PayPal te vragen als u twijfelt over de levering van diensten die u betaald ook. Ze accepteren (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express) of u kunt betalen vanaf uw PayPal-saldo.