Filteren
Prijs (€)
€45,10 - €322,66
Wat zoek je?
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
50 - 133
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Type montuur
Kleur lens
Gepolariseerd

Ray-Ban Aviator zonnebril

 

36Product
 

Ray-Ban Aviator Zonnebril: De Weg naar Roem

De Aviator is het eerste model zonnebril van Ray-Ban, gemaakt op verzoek van de Amerikaanse luchtmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog om de ogen van piloten te beschermen tegen zonlicht tijdens het vliegen. De oorspronkelijke Aviator-zonnebrillen waren gemaakt met lichte plastic monturen, dunne pootjes en een esthetischer ontwerp dan eerdere standaard beschermende brillen. Groene lenzen werden in het montuur verwerkt, speciaal ontworpen om zonlichtreflectie te verminderen zonder het zicht te belemmeren. Traanvormige, bolle lenzen werden gebruikt om een ​​adequate dekking van de ogen en verlichting vanuit elke hoek te garanderen.

Na de oorlog overspoelden duizenden overtollige Ray-Ban Aviator-zonnebrillen de Amerikaanse markt en werden snel populair vanwege hun functionaliteit en stijl, een populariteit die ze tot op de dag van vandaag behouden. Een andere factor die bijdroeg aan de plotselinge populariteit van het model, was de bewondering van het publiek voor piloten destijds, die werden vereerd om hun rol in het winnen van de oorlog, waardoor velen hen wilden navolgen. Sinds de jaren 1950 zijn de Aviator-zonnebrillen een prominent modeaccessoire dat wordt gedragen door beroemdheden zoals Tom Cruise, David Bowie, Freddie Mercury en Michael Jackson.

Ray-Ban Aviator Zonnebril

Blader door ons brede assortiment Ray-Ban aviator zonnebrillen voor dames, Ray-Ban aviator zonnebrillen voor heren, en Ray-Ban zonnebrillen voor kinderen, en vind het originele Ray-Ban-zonnebrilmodel dat het beste bij je past tegen een echt gunstige prijs. Als je geïnteresseerd bent in andere iconische collecties, zorg er dan voor dat je de Ray-Ban Clubmaster-zonnebrillen, Ray-Ban Hexagonal-zonnebrillen en Ray-Ban Wayfarer-zonnebrillen modellen bekijkt.

Ray-Ban Aviator Zonnebril met Gepolariseerde Lenzen

Een aanzienlijk deel van de Ray-Ban-zonnebrillen heeft gepolariseerde lenzen, die horizontaal invallend verblindend licht filteren, zoals licht dat wordt gereflecteerd door water, de grond of verschillende oppervlakken. Bovendien verminderen ze schittering en zorgen ze voor een veel betere visuele ervaring. Ze zijn een uitstekende keuze voor sporten, autorijden, wandelen of vissen.

Ray-Ban Aviator Zonnebrillen in een Breed Assortiment met Aanbiedingskortingen

Er zijn tal van online winkels die optische producten verkopen en distribueren, maar het is belangrijk om te kopen bij betrouwbare, gerenommeerde bronnen. Onze online winkel biedt een van de grootste selecties van het land contactlenzen, brillen, zonnebrillen en computer glasses, waar de meest gunstige prijzen voor zonnebrillen op je wachten.

Ray-Ban Zonnebrillen