Filter
Merken
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Fabrikant
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

Gebruik van contactlensvloeistof

Tegenwoordig zijn zogenaamde all-in-one contactlensvloeistoffen populair geworden, die de contactlenzen desinfecteren en eiwitten en vuil verwijderen. Lenzen mogen alleen worden gereinigd met een speciale lensverzorgingsvloeistof. Het is verboden water of andere vloeistoffen te gebruiken in plaats van contactlensvloeistof, aangezien steriliteit zeer belangrijk is. Ook bevat water verschillende bacteriën en kan chloor lenzen beschadigen. Zoutoplossingen die in verschillende apotheken verkrijgbaar zijn, zijn niet geschikt voor het reinigen van contactlenzen, zodat u uw ogen in gevaar kunt brengen of uw lenzen kunt beschadigen als ze niet goed worden gereinigd. Wij raden u aan uw contactlensspecialist te raadplegen voor advies over de meest geschikte contactlensvloeistof voor uw lenzen. Als u uw lenzen goed schoonmaakt, kunt u perfect comfort bereiken en het meeste uit uw contactlenzen halen.

 

 

Aanbevolen merken verzorgingsvloeistoffen:

Het online assortiment van Lentilecontact.nl omvat een grote verscheidenheid aan vloeistofmerken en vloeistofverpakkingen.

 

 

ReNu Multiplus - ook voor mensen met gevoelige ogen

Multifunctionele reinigingsvloeistoffen van de fabrikant Bausch & Lomb merk ReNu, geschikt voor alle soorten verzorging van zachte contactlenzen!

Bausch & Lomb ReNu contactlensvloeistof is in twee versies verkrijgbaar in onze online shop:

ReNu Multiplus Contactlensvloeistof, een populair verzorgingsproduct met Hydranate technologie dat hydrateert, reinigt en desinfecteert. Het is ook geweldig voor dagelijks lensspoelen en bewaren. U vindt het in verschillende voordelige verpakkingen in de online shop van Lentilecontact.nl:

 

ReNu Multiplus 60 ml, ReNu Multiplus 240 ml, ReNu Multiplus 360 ml.

 

 

Wrijf uw zachte contactlenzen elke ochtend zachtjes in en spoel ze daarna af met ReNu Contactlensvloeistof voor comfortabel lensdragen en een helder uiterlijk!

 

 

ReNu MPS contactlensvloeistof

Ideaal voor mensen met gevoelige, geïrriteerde, gemakkelijk rode ogen. Een multifunctionele verzorgingsvloeistof die de ogen zacht reinigt, verzorgt, hydrateert en kalmeert. Verwijdert wit en onzuiverheden die zich tijdens het dragen de hele dag hebben afgezet, hydrateert en maakt het dragen van contactlenzen tot 16 uur lang comfortabel.

 

 

OPTI FREE verzorgingsproducten:

Geen twee ogen zijn hetzelfde, geen twee behoeften zijn hetzelfde" - met dit in gedachten heeft Alcon drie versies van OPTI FREE contactlensvloeistof ontwikkeld, die u kunt vinden in de eOptiek online shop:

 

  • OPTI FREE Replenish Contact Lens Fluid- die het oppervlak van contactlenzen aanvult voor een goede hydratatie. Dankzij het TearGlyde-systeem houdt het de ogen tot een hele dag lang vochtig, op dezelfde manier als menselijke tranen. Deel de voordelige OPTI FREE Replenish (300 ml) contactlensvloeistof met zakje;

 

 

  • OPTI FREE PureMoist Contactlensvloeistof - een multifunctionele desinfecterende oplossing met HydraGlyde Moisture Matrix voor tot 16 uur hydratatie en comfort en Polyquad en Aldox technologieën om ooginfecties veroorzaakt door micro-organismen te bestrijden. OPTI FREE PureMoist (90 ml), OPTI FREE PureMoist (300 ml).

 

 

  • OPTI FREE Express Contactlensvloeistof - Met het ingrediënt Poloxamine om een unieke bevochtigingsomgeving voor het contactlensoppervlak te bieden en een dubbele formule om kolonisatie van contactlenzen door ziekteverwekkers tegen te gaan. OPTI FREE express (120 ml), OPTI FREE Express (355 ml), OPTI FREE Express (355 ml).

 

 

Lichtgewicht multifunctionele vloeistof in één

CooperVision All in one Light vloeistof kan worden gebruikt voor alle soorten zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel lenzen. Reinigt, desinfecteert, hydrateert, smeert, spoelt en verwijdert aanslag. Wij bieden het product aan in verschillende soorten verpakkingen. Kijk voor de voordelige 360 ml all in one light pack.

 

 

 

 

BioTrue contactlensvloeistof

Biotrue contactlensvloeistof is een van de populairste producten van Bausch & Lomb. Het wordt aanbevolen voor zachte contactlenzen, vooral silicone hydrogel lenzen.

 

 

Soorten contactlensvloeistoffen

  • Eiwitoplossende vloeistoffen;
  • Multifunctionele vloeistoffen voor harde lenzen;
  • Multifunctionele vloeistoffen voor zachte lenzen;
  • Peroxide vloeistoffen;
  • Zoutoplossing;
  • Reiniging, ontsmetting.

 

Levering van contactlensvloeistof

Koop uw favoriete reinigings-en ontsmettingsmiddel voor contactlenzen met gratis levering. Kijk voor actuele informatie over de verzendkosten op de leverings- en betaalpagina van de online shop van Lentilecontact.nl. Wij houden een grote voorraad aan van de meeste merken vloeistoffen en verpakkingen, zodat u uw pakket binnen één dag kunt ontvangen.

Onze pakketophaalmogelijkheden omvatten: koerierophaling, machinaal ophalen.

(De leveringskosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd).

 

 

De beste contactlensoplossing voor online winkelen

Kies uit het juiste assortiment contactlensreinigings- en ontsmettingsvloeistoffen online. Controleer voordat u een product aan uw winkelmandje toevoegt of het product dat u kiest geschikt is voor de contactlenzen die u draagt. Zoeken in onze online winkel is eenvoudig. Om er zeker van te zijn dat u het juiste verzorgingsproduct in uw mandje heeft, raden wij u aan de productbeschrijvingen te lezen, die alle belangrijke informatie bevatten. Bijvoorbeeld de lijst van vloeibare ingrediënten. Dit kan belangrijk zijn om oogirritatie te voorkomen. Het controleren van de ingrediënten van het product is bijzonder belangrijk wanneer u contactlensvloeistof of Rossmann contactlensvloeistof koopt. De prijs van een Dm contactlensvloeistof kan betaalbaar zijn, maar is misschien niet de juiste keuze voor de lenzen die u draagt. Kies altijd de juiste verzorgingsoplossing voor zachte of harde lenzen.

 

 

Promoties contactlensvloeistof 30-70% korting

Als u een terugkerende klant bent, kunt u uw vorige bestelling met één druk op de knop opnieuw bestellen door in te loggen op uw profiel. Schrijf u niet alleen in voor uw bestelling, maar ook voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste speciale aanbiedingen.

Kies uit onze afgeprijsde contactlensvloeistof producten en koop uw favoriete contactlensvloeistof met tot 30-70% korting.

 

 

Contactlenzen en verzorgingsoplossingen van eOptiek

Om contactlenzen te dragen heeft u een goede kwaliteit contactlensvloeistof en een contactlenshouder nodig. Dit laatste is meestal te vinden in de oplossingsbox. Contactlenzen moeten altijd verzorgd worden, zodat ze schoon en soepel blijven.

 

 

Onderhoud van lenzen

Ons assortiment contactlensoplossingen in onze online shop en bij de opticiens omvat alle producten die u nodig heeft voor een perfecte lensverzorging. Onze producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal verpakkingen. Kies het product dat het beste bij u past uit onze verpakkingen van 100ml, 300ml en 360ml.

 

 

Bovendien is het een goed idee om altijd een oogdruppel bij de hand te hebben om uw ogen in een oogwenk op te frissen als dat nodig is. Ons assortiment omvat ook een selectie oogdruppels voor gebruik met contactlenzen.