Filteren

Bril

 

Brillen en monturen online kopen

In ons assortiment brillen kun je door talloze monturen bladeren. Onze selectie wordt verrijkt met zowel gerenommeerde merken als voordelige producten, zodat je zeker iets vindt dat zowel bij je budget als smaak past. We staan ook tot je dienst voor advies als je twijfelt of brillen of contactlenzen de juiste keuze voor je zijn.

Om brillen te bestellen, hoef je alleen maar een montuur en glastype te kiezen, samen met een paar gegevens die zijn bepaald tijdens het oogonderzoek. Afhankelijk hiervan zullen de prijs en levertijd verschillen, en we streven ernaar om je voltooide bril zo snel mogelijk te bezorgen. We bieden ook een garantie op onze producten.

Glazen voor Brillen

Comfortabel dragen is essentieel als het om brillen gaat. Dit wordt weerspiegeld in het ontwerp van de glazen en de keuze van het montuur. Ze mogen niet zwaar of te dik zijn. Of het nu leesbrillen of computerbrillen zijn, voor sterktes boven +/-3 krijg je dunne glazen, zodat je altijd een lichte en comfortabele bril kunt krijgen zoals je hebt gedroomd. Dit is vooral belangrijk bij het bestellen van randloze brillen, want in afwezigheid van een montuur wordt de lens zelf het bepalende accessoire van ons gezicht.

UV-bescherming is niet alleen van toepassing op zonnebrillen, dus als we onze zicht willen beschermen, is het de moeite waard om hier ook aan te denken. Bovendien bieden we een antireflectiecoating voor de glazen. Deze coating is vooral handig op besneeuwde terreinen of tijdens regulier rijden, omdat het reflecties van oppervlakken in de omgeving vermindert.

Progressieve Brillen

Progressieve brillenglazen, of brillen met multifocale glazen, zijn geëvolueerd vanuit de bekende bifocale tegenhanger. Ze hebben geen twee brandpunten, maar stellen je in staat om zowel dichtbij als veraf goed te zien met een naadloze overgang. Het is echter belangrijk op te merken dat dit niet tegelijkertijd gebeurt. Net als bij bifocale lenzen moet je leren hoe je multifocale glazen moet gebruiken, en je hersenen moeten eraan wennen. In tegenstelling tot bifocale glazen is er echter geen scherpe overgang die beeldspringen voor de drager zou veroorzaken, en het is niet duidelijk voor een buitenstaande waarnemer. Het ontbreken van een scheidingslijn is ook veel esthetischer. Op dit moment bieden we geen multifocale brillen aan.

Computerbrillen, Blauwlichtfilterbrillen

Veel tijd voor de computer doorbrengen kan leiden tot verschillende klachten. Slaapstoornissen, droge en vermoeide ogen, migraine en hoofdpijn. Computerbrillen bieden bescherming tegen de schadelijke niveaus van licht die door schermen worden uitgestraald. Onder de prijzen van brillenglazen zijn computerbrillen de meest betaalbare, ongeveer gelijk aan de prijs van een eenvoudigere receptbril.

Heren Brillen, Monturen voor Heren

Ontdek de selectie van 4000 heren brillen en heren monturen die beschikbaar zijn in onze online webshop. Winkel eenvoudig en snel online, tegen prijzen tot 30-80% voordeliger dan de aanbevolen verkoopprijzen.

Dames Brillen, Monturen voor Dames

We bieden meer dan 4500 dames monturen en dames brillen. Al onze brillen komen van grote merkfabrikanten, en we garanderen 100% authenticiteit van merkbrillen. We weten dat het niet gemakkelijk is om de juiste bril te vinden, dus helpen we je bij het selecteren van het perfecte montuur met een virtuele spiegel.

Online Brillen Kopen

Online brillen kopen is tegenwoordig een volkomen natuurlijk, snel en eenvoudig proces. Om brillen te bestellen, hoef je alleen maar een montuur te kiezen en te weten welk type brillenglazen je nodig hebt, samen met een paar gegevens die zijn bepaald tijdens het oogonderzoek.

Brillen Opbergen en Reinigen

Het is raadzaam om je bril altijd in het meegeleverde brillenkoker op te bergen. Op deze manier worden ze niet bekrast of gebroken wanneer je ze niet draagt. Als de bril, het montuur of de glazen vies worden, spoel ze dan af met lauw water en gebruik een pH-neutrale reinigingsvloeistof of speciale brillenreiniger. Gebruik voor het schoonvegen een zachte, microvezeldoek om de glazen tegen krassen te beschermen.

Waarom kiezen voor eOptiek?

  • Origineel product - We bieden alleen kwaliteitsproducten van de beste fabrikanten.
  • Prijsgarantie - Als je het product ten tijde van de aankoop elders tegen een lagere prijs bij een lokale webshop kon kopen dan bij ons, betalen we je 100% van het prijsverschil terug.
  • Eenvoudig, snel - Na het bestellen van het product informeren we je voortdurend over de status van je bestelling en leveren we de producten zo snel mogelijk bij je af. We beantwoorden je vragen binnen 24 uur.
  • Veilig - We bieden een geld-terug-garantie van 14 dagen op alle brillen, monturen of zonnebrillen die zijn gekocht in onze webshop, en een geld-terug-garantie van 365 dagen op contactlenzen.