Filteren

Zonnebrillen

 

Voordelige Zonnebrillen - Originele, Branded Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn een integraal onderdeel geworden van onze dagelijkse kleding, omdat ze modieuze, eenvoudige en betaalbare accessoires zijn die het hele jaar door kunnen worden gebruikt. Naast een geweldig mode-item spelen ze een belangrijke rol in het beschermen van de ogen en vooral het omliggende gebied tegen UV-straling. Elk paar zonnebrillen in het assortiment van onze webshop biedt UV-bescherming en zorgt zo voor voldoende bescherming voor je ogen.

Bekijk ons complete assortiment promotiezonnebrillen online en bestel je favoriete modellen met slechts een paar klikken, eventueel met behulp van een online brillenpas. Verschillende gerenommeerde merken bieden uitstekende zonnebrillen die beschikbaar zijn in de webshop van eOptiek. We hebben Oakley zonnebrillen, Ray Ban zonnebrillen (inclusief Aviator zonnebrillen), Polaroid zonnebrillen, Versace zonnebrillen, Guess zonnebrillen en Tommy Hilfiger zonnebrillen ook.

Zonnebrillen - Stijlvol en ze beschermen zelfs onze ooggezondheid

Het is gunstig dat verschillende wereldberoemde ontwerpers en modemerken geen tijd en energie besparen om nieuwe collecties te bedenken volgens de huidige mode, want zo kan een zonnebril een middel van zelfexpressie worden. We mogen echter zijn belangrijkste functie niet vergeten, namelijk het beschermen van onze ogen.

De belangrijkste taak van zonnebrillen is het beschermen van de ogen tegen de schadelijke ultraviolette (UV) straling van de zon. De schadelijke effecten van UV-straling kunnen uitgebreid worden opgesomd en naast onze huid worden onze ogen het meest blootgesteld aan gevaar vanwege UV-straling. Bovendien dringt het door wolken, dus het kan problemen veroorzaken, zelfs wanneer de zon niet fel schijnt. Het hoornvlies van onze ogen filtert het merendeel van deze schadelijke stralen eruit, maar het is belangrijk om te weten dat hoge of langdurige blootstelling aan UV-straling inderdaad de ogen kan beschadigen. Als we geen goede bescherming bieden, vergroten we de mogelijkheid van ontstekingen, staar en uiteindelijk verschillende degeneraties.

De oplossing is echter duidelijk: koop zonnebrillen van goede kwaliteit met UV-filtering. Om risico's te minimaliseren, kunnen we proberen blootstelling aan de zon tussen 10 en 15 uur te vermijden, een pet of hoed met klep te dragen, maar ongetwijfeld is het veiligste om een paar zonnebrillen met UV-filter te dragen. Daarom, bij het kopen van zonnebrillen, altijd zoeken naar de aanduiding UV 400, omdat dit zorgt voor de juiste bescherming voor de ogen.

Goede Zonnebrillen

Er moeten drie belangrijke factoren door zonnebrillen worden vervuld om optimale bescherming voor onze ogen tegen schadelijke UV-straling te garanderen. De ziel van de zonnebrillen is in de eerste plaats de lens, die aan de volgende eigenschappen moet voldoen. Het belangrijkste is om 100% van schadelijke UV-stralen tot 400 nanometer te filteren (zonnebrillen met UV 400-aanduiding). Op deze manier zijn onze ogen veilig tegen ultraviolette straling.

Het tweede belangrijke element voor goede zonnebrillen is om ons een juist visueel comfort te garanderen, zelfs in zeer sterk zonlicht, en dus te beschermen tegen schittering en verblindende lichtstralen. Ten slotte is het belangrijk dat we, als we van achteren naar onze zonnebrillen kijken, een kwalitatief, contrastrijk beeld zien. Als aan deze drie voorwaarden is voldaan, kunnen we er zeker van zijn dat we goede zonnebrillen hebben gekozen.

Zonnebrillen

Welke Vorm van Zonnebrilmontuur Moeten We Kiezen?

Bij het selecteren van de vorm van het montuur van zonnebrillen is het de moeite waard om te overwegen waarvoor we ze willen gebruiken. Voor dagelijks gebruik kunnen we kiezen uit kleinere vormen, klassiekers, zelfs extreem grote zonnebrillen. Het is belangrijk om een montuur te kiezen dat het meest comfortabel is voor ons, goed bij ons gezicht past. Kies bij voorkeur zonnebrilmaten die het gebied rond onze ogen ook bedekken.

Gepolariseerde Zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen lenzen filteren horizontaal aankomende verblindende lichtstralen, zoals lichtreflecties van water, grond, verschillende oppervlakken, verminderen schittering en bieden ons zo een veel betere kijkervaring. Het is een uitstekende keuze voor sport, autorijden, wandelen, of zelfs vissen.

Zonnebrillen Promotie bij eOptiek

Er zijn veel online winkels die optische producten verkopen, maar het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, controleerbare plaatsen. Wij verhandelen alleen originele producten, waarvan wij de authenticiteit garanderen. Kies uit ons uitzonderlijke assortiment zonnebrillen voor vrouwen, mannen en kinderen.

Waarom Kiezen voor eOptiek?

  • Origineel product - Wij bieden alleen kwalitatieve, originele producten van de beste fabrikanten.
  • Prijs garantie - Als je het product ten tijde van de aankoop bij een lokale webshop goedkoper kon kopen dan bij ons, betalen we je 100% van het prijsverschil terug.
  • Eenvoudig, snel - Na het bestellen van het product informeren we je voortdurend over de status van je bestelling en leveren we de producten zo snel mogelijk bij je af. We beantwoorden je vragen binnen 24 uur.
  • Veilig - We bieden een geld-terug-garantie van 14 dagen op alle brillen, monturen of zonnebrillen die zijn gekocht in onze webshop, en een 365-dagen geld-terug-garantie op contactlenzen.