Blog

Net als bij het kopen van schoenen of kleding is het kiezen van de juiste bril zo eenvoudig als het kennen van een paar basiswaarden en de rest is kinderspel!

...

Menicare Plus en Pure contactlensvloeistoffen reinigen en desinfecteren het oppervlak van contactlenzen, waardoor ze schoon en gedesinfecteerd blijven.

...

Progent oplossing is een desinfecterende oplossing voor harde of gasdoorlaatbare lenzen. Progent Menicon bestaat uit 2 steriele oplossingen: Progent A&B. 

...

Het productassortiment van Menicon omvat harde contactlensvloeistoffen zoals MeniCare Pure, MeniCare Plus, Menicon Progent en Menicon Spray & Clean.

...

Nachtlenzen zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren, bijziendheid te corrigeren en de kromming van het hoornvlies te corrigeren.

...

Tips over de ideale manier om harde lenzen te dragen: hoe ze in het oog te brengen en uit het oog te nemen, de reiniging en hygiëne ervan, algemene tips.

...

Harde contactlenzen zijn gemaakt van een gasdoorlatend materiaal om zuurstof door te laten en de ogen te bereiken. Lees er meer over.

...

Zowel harde als zachte lenzen hebben hun voordelen. Ontdek de verschillen tussen de twee soorten en welke het beste bij uw ogen past.

...