Filteren
Prijs (€)
€18,94 - €440,14
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
38 - 170
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?
Gepolariseerd

Herenzonnebrillen

 

5199Product
 

Herenzonnebrillen tegen de beste prijzen

Mode verandert voortdurend, beïnvloed door het tijdperk waarin we leven, de seizoenen, het weer en vooral de ontwerpers van de grootste modehuizen en hun nieuwe collecties. Het is verwelkomend dat verschillende gerenommeerde ontwerpers en modehuizen geen moeite sparen om nieuwe collecties te bedenken die in lijn zijn met de huidige trends, want zo kunnen zonnebrillen echt een middel worden voor zelfexpressie. We mogen echter de belangrijkste functie niet vergeten, namelijk het beschermen van ons gezichtsvermogen.

De primaire rol van zonnebrillen is het beschermen van onze ogen tegen de schadelijke ultraviolette (UV) straling van de zon. Dit is cruciaal omdat UV-stralen gevaarlijk zijn voor het zicht en een nadelige invloed kunnen hebben op onze ogen. Als ze niet worden beschermd, verhogen ze het risico op het ontwikkelen van staar, maculadegeneratie of bepaalde oogcondities van het bindvlies. Zonnebrillen van hoge kwaliteit met UV-filter beschermen ons niet alleen tegen schadelijke stralen, maar helpen ons ook om duidelijk te zien in scherp, verblindend licht terwijl ze de gevoelige huid rond onze ogen beschermen.

Als u zonnebrillen koopt, moet u altijd op zoek gaan naar het UV 400-zonnebrillenlabel, want dit geeft aan dat de zonnebrillen zijn uitgerust met 100% UV-bescherming en voldoen aan de wettelijke eisen van het land. Deze voorschriften definiëren hoeveel UV-licht een paar zonnebrillen moet filteren om veilig te dragen.

De voordelen van Gepolariseerde Zonnebrillen

De gepolariseerde zonnebril lenzen filteren horizontaal binnenkomende verblindende lichtstralen, zoals die worden weerkaatst door water, land en verschillende oppervlakken. Dit vermindert schittering en biedt ons een veel betere visuele ervaring. Gepolariseerde zonnebrillen kunnen een uitstekende keuze zijn voor activiteiten zoals sporten, autorijden, wandelen of zelfs vissen.

Browse door ons assortiment van meer dan 1000 gepolariseerde herenzonnebrillen, gepolariseerde dameszonnebrillen en gepolariseerde kinderzonnebrillen, en vind de modellen die het beste bij u passen tegen echt gunstige prijzen.

Herenzonnebrillen voor autorijden

Bij het kiezen van zonnebrillen is het belangrijk om het montuurontwerp te overwegen: het mag nooit perifeer zicht belemmeren. Een andere essentiële factor is de kleur van de lenzen. Lenzen die te donker, te kleurrijk en/of reflecterend zijn, kunnen het zicht verstoren en de nauwkeurige waarneming van kleuren beïnvloeden. De ideale zonnebrillen voor autorijden zijn die met bruine of grijze lenzen uitgerust met polarisatie.

Herenzonnebrillen op sterkte

Natuurlijk zijn herenzonnebrillen ook verkrijgbaar in sterkteversies. Het is essentieel voor brildragers om een goed zicht te hebben, zelfs bij fel zonlicht. Een oplossing hiervoor is overschakelen naar contactlenzen en zonnebrillen dragen bovenop tijdens zonnige dagen. Niet alle brildragers gebruiken echter contactlenzen, waardoor zonnebrillen op sterkte de perfecte oplossing voor hen zijn.

Een Breed Assortiment Herenzonnebril Modellen

U moet alleen zonnebrillen kopen bij een betrouwbare bron. Zonnebrillen van lage kwaliteit kunnen niet alleen falen om uw ogen te beschermen tegen schadelijke stralen, maar kunnen ze in sommige gevallen ook blootstellen aan gevaar. Te donkere lenzen kunnen de pupillen doen verwijden, waardoor nog meer schadelijke stralen de ogen kunnen binnendringen zonder de juiste filtratie.

Onze online winkel biedt zonnebrillen van tal van gerenommeerde luxemerken, waaronder Oakley-zonnebrillen, Ray-Ban-zonnebrillen, Polaroid-zonnebrillen, Versace-zonnebrillen, Guess-zonnebrillen, Police-zonnebrillen, Tommy Hilfiger-zonnebrillen, Tom Ford-zonnebrillen, Carrera-zonnebrillen en vele andere luxemerken voor herenzonnebrillen. Mis onze speciale aanbiedingen voor herenzonnebrillen niet!