Filteren
Prijs (€)
€82,30 - €120,70
Wat zoek je?
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Gepolariseerd

Ray-Ban Erika zonnebril

 

2Product

Ray-Ban Erika Zonnebril - Waar Vintage Stijl Elegance Ontmoet

Voor velen is het eerste onderscheidende element van Ray-Ban Erika-modellen hun herkenbaarheid. De collectie belichaamt unieke ontwerpconcepten en oplossingen die een retro sfeer oproepen en de drager laten opvallen in de menigte.

We kunnen de Erika-modellen het beste presenteren als een echte vintage klassieker. Ray-Ban brilmonturen en zonnebrillen staan bekend om hun uitstekende materialen en duurzaamheid, en de Erika is niet anders dan haar tegenhangers. Het maakt gebruik van rubber, metaal en plastic elementen, afhankelijk van het specifieke model.

Ze zijn verkrijgbaar in oversized maten, wat betekent dat ze iets groter zijn dan gemiddelde brillen en zonnebrillen. De oversized stijl weerspiegelt altijd een bepaalde houding, gevoel en trend en vertegenwoordigt een spannend en uniek standpunt. Bovendien bedekken de zonnebrillen vanwege de grotere lenzen een groter gebied van de ogen, waardoor uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-straling wordt geboden. Bij het kopen van zonnebrillen moet je altijd zoeken naar het UV400-zonnebril label, omdat dit zorgt voor voldoende bescherming voor je ogen. In ons assortiment bieden alle zonnebrillen UV-bescherming, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de bescherming van je ogen.

Ray-Ban Erika Zonnebril

Ray-Ban Erika Gepolariseerde Zonnebril

In ons assortiment worden verschillende Erika-modellen geleverd met gepolariseerde lenzen, die horizontaal aankomende verblindende lichtstralen filteren, zoals licht dat wordt gereflecteerd door water, de grond en verschillende oppervlakken. Bovendien verminderen ze schittering en bieden ze een veel betere kijkervaring voor ons. Ze kunnen een uitstekende keuze zijn voor sport, autorijden, wandelen of vissen.

Ray-Ban Zonnebrillen: Ruime Keuze aan Zonnebrillen, Speciale Kortingen

Kies uit Ray-Ban dameszonnebrillen en Ray-Ban kinderzonnebrillen, Ray-Ban herenzonnebrillen uit ons assortiment en vind het originele Ray-Ban Erika-zonnebrilmodel dat het beste bij je past. Als je geïnteresseerd bent in andere Ray-Ban-collecties, bekijk dan de Ray-Ban Aviator zonnebrillen, Ray-Ban Clubmaster zonnebrillen, Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen, Ray-Ban Hexagonal zonnebrillen, Ray-Ban Justin zonnebrillen en andere Ray-Ban zonnebrillen modellen in onze webshop.

Groot Assortiment, Echte Optiek

Er zijn veel online winkels die optische producten verkopen, maar het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare en traceerbare bronnen. Onze opticien verkoopt alleen authentieke producten, en we garanderen natuurlijk de echtheid van de producten.

Ray-Ban Zonnebrillen