Filter
Montuur materiaal
Montuurbreedte
-
115 mm - 131 mm
Glasbreedte
-
47 mm - 58 mm
Neusbrug
-
15 mm - 22 mm
Lengte brillenpoten
-
140 mm - 145 mm
Glashoogte
-
39 mm - 47 mm
Montuur vorm

Ray-Ban brillen: het verhaal van een tijdloze klassieker

Ray-Ban monturen zijn een creatie van het optiekbedrijf Bausch + Lomb, dat het merk in de jaren dertig van de vorige eeuw in het leven riep en sindsdien een wereldwijd succes is geworden. De eerste Ray-Ban zonnebril werd in opdracht van de Amerikaanse luchtmacht gemaakt voor piloten. Het verzoek was om een speciale zonnebril te ontwikkelen, wat uiteindelijk leidde tot de Ray-Ban Aviator, een Ray-Ban vliegenierszonnebril met groene glazen.

In 1952 werd ook de iconische Ray-Ban Wayfarer zonnebril gecreëerd, die al snel een favoriet werd van Hollywoodsterren als Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson en James Dean. Dan, in de jaren 1980, was een van de hoogtepunten de Ray-Ban Clubmaster, een heruitvoering van het Browline montuur uit de late jaren 1940, met een ontspannen gevoel, een ongebruikelijk ontwerp en een echt onderscheidende lensvorm. Ook het vermelden waard is een andere klassieker, het Ray-Ban hexagonale montuur, een zeshoekig ontwerp met een zeer smalle metalen vorm.

Dames kunnen bladeren door het assortiment Ray Ban monturen voor dames, terwijl mannen kunnen kiezen uit de stijlvolle stukken in de Ray Ban monturen voor heren collectie. Ook populair is de collectie Ray Ban monturen voor kinderen, wat betekent dat het hele gezin het iconische merk kan dragen. Ontdek de collectie van bijna 1000 Ray-Ban monturen op onze online website eOptiek.

 

 

Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban produceert al tientallen jaren iconische en modieuze, wereldwijd erkende zonnebrilontwerpen en het lijkt erop dat ze niet van plan zijn om binnenkort uit het publieke bewustzijn te verdwijnen. De bovengenoemde Aviator, Wayfarer en zelfs Clubmaster modellen waren echter nog maar het begin. In de afgelopen decennia hebben ze de wereld een aantal verbazingwekkende modellen gegeven, zoals de Ray-Ban Erika of de Ray-Ban Justin, die favoriet zijn geworden bij de jongere generatie.

 

 

Ray-Ban brillen - wereldmerken tegen lage prijzen, ruime keuze

Iedereen kan een kwaliteitsbril van Ray-Ban vinden die bij zijn persoonlijkheid past, dus behalve dat u gegarandeerd de laagste prijs voor Ray-Ban brilmonturen krijgt, kunt u ook tijd besparen. En als u de door u gekozen monturen wilt passen, kan dat gemakkelijk, want ook online zijn Ray-Ban monturen voor altijd beschikbaar en kunt u zien welk montuur perfect bij uw gezichtsvorm past. Pas nu een bril op onze website eOptiek.

Het is belangrijk om te vermelden dat onze opticiens alleen originele producten verkopen en wij staan garant voor de echtheid van onze producten. Uw bril wordt gemaakt door onze gekwalificeerde en ervaren opticiens, die het belangrijk vinden om u de beste kwaliteitsproducten te leveren.

 

 

Ray-Ban brillen campagne video's