Filteren
Prijs (€)
€35,26 - €307,18
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
45 - 138
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Gepolariseerd

Cat-eye zonnebrillen

 

426Product
 

Cat Eye Zonnebrillen

Cat eye zonnebrillen zijn het meest geschikt voor ronde gezichten, driehoekige gezichten en hartvormige gezichten.

1. Ronde gezichten worden gekenmerkt door zachte bochten en gladde lijnen, waarbij de breedte van de kaak en het voorhoofd ongeveer gelijk is aan het gezicht. Bij ronde gezichtsvormen is de kin meestal afgerond met zeer weinig hoeken. In tegenstelling tot andere gezichtstypes valt het ronde gezicht vaak duidelijk op. Bij het kiezen van cat eye-vormige brillen voor een rond gezicht is het belangrijkste om monturen te kiezen die hoeken toevoegen aan de ronde vorm van het gezicht. Dikke monturen met scherpe, strakke lijnen complementeren de ronde gezichtsvorm heel goed.

2. In het geval van een driehoekig gezicht, wordt de sterke en bredere kaaklijn gecombineerd met smallere jukbeenderen en een voorhoofd: dit zijn kenmerkende kenmerken van het driehoekige gezicht, dat het omgekeerde is van de hartvorm. Deze vorm straalt vaak energie en dynamiek uit.

3. Hartvormige gezichten hebben het breedste punt op het voorhoofd, dat taps toeloopt naar de kin. Deze gezichtsvorm kan langwerpig of rond zijn en geeft de drager vaak een lief en vrolijk uiterlijk.

Cat Eye Zonnebrillen Collectie

De vorm en het montuurtype van zonnebrillen zijn ook belangrijke overwegingen bij het doen van een aankoop. We begrijpen dat het niet eenvoudig is om de juiste zonnebril te kiezen, daarom helpen we je bij het kiezen van de perfecte zonnebrilvorm met onze virtuele spiegel.

Naast Cat Eye-zonnebrillen, ontdek onze uitgebreide collectie zonnebrillen voor dames en herenzonnebrillen.

Cat Eye Brillenverkoop

Ons assortiment dames brillen omvat ook Cat Eye brillen. We bieden een ruime keuze aan brillen voor zowel mannen als vrouwen in onze complete brillencollectie.