Filteren
Prijs (€)
€9,58 - €31,06
Wat zoek je?
Op voorraad?
Merk
Fabrikant
Inhoud
Voor vlakken

Menicare contactlensvloeistof

Menicon biedt MeniCare Plus en MeniCare Pure aan als multifunctionele oplossingen voor de verzorging van harde contactlenzen. Ze bieden het meest comfortabele draaggevoel en zorgen er tegelijkertijd voor dat uw lenzen grondig worden gereinigd van natuurlijke ingrediënten en desinfecterende middelen uit de oplossingen.

8Product

Uit de MeniCare reeks oplossingen noemen we de twee multifunctionele oplossingen MeniCare Pure en MeniCare Plus, ideaal voor de verzorging van harde contactlenzen.

 

1. MeniCare Pure is Menicon's nieuwste multifunctionele oplossing ter bevordering van een zo gezond mogelijke verzorging van gasdoorlatende contactlenzen (RGP-contactlenzen).

    De contactlensvloeistof is de eerste vloeistof die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, met desinfecterende bestanddelen, vitamine C glucoside en hyaluronzuur. Bovendien is tijdens de fabricage een dubbele filtratie uitgevoerd om ongewenste deeltjes te verwijderen, maar ook om de zuiverheid van de oplossing te garanderen.

    De oplossing wordt geleverd in een fles met één druk op de knop, voor een betere steriliteit en integriteit en ook voor een gemakkelijker gebruik.

    Voor een beter comfort en om de levensduur van harde contactlenzen te verlengen, wordt aanbevolen om Menicon's Progent voor eiwitverwijdering te gebruiken in combinatie met MeniCare Pure-oplossing.

 

2. MeniCare Plus is een multi-purpose oplossing voor harde lenzen die voldoet aan de hoge verwachtingen van alle dragers van gasdoorlatende lenzen. Maximaal comfort kan worden bereikt met MeniCare Plus door het verbeteren van de bevochtiging en het verminderen van lensafzettingen.

    MeniCare Plus oplossing voor harde contacten kan ook worden gebruikt voor het spoelen voorafgaand aan het inbrengen van de lens. De lens zal bij elk gebruik schoon en glad aanvoelen. Dankzij de vochtinbrengende stoffen in de lens wordt de bevochtigbaarheid verhoogd, wat een gelijkmatige verdeling van de traanfilm op het lensoppervlak vergemakkelijkt.

    Om een uitstekend comfort en bescherming te garanderen gedurende de hele levensduur van harde lenzen, wordt aanbevolen om regelmatig, bijvoorbeeld wekelijks, proteïnen te verwijderen met Menicon Progent, in combinatie met MeniCare Plus oplossing.

 

Volg de aanbevelingen op en verander niet van lenzenmerk of navulvloeistof zonder eerst met uw contactlensspecialist te overleggen.