Filteren

Contactlenzen

 

Bestel contactlenzen online, zelfs voor levering de volgende dag! Houd je van snelle en eenvoudige oplossingen?

Tegenwoordig wordt online winkelen steeds populairder, en terecht. Vanuit het comfort van onze huizen kunnen we de nodige items verwerven, vaak voor een fractie van de prijs in de winkel, of het nu gaat om eten, elektronica, kleding of iets anders. Waarom zouden contactlenzen anders zijn? Het bestellen van contactlenzen is net zo eenvoudig en snel als elke andere online aankoop. Het belangrijkste is om te bestellen bij een betrouwbare bron en trouw te blijven aan je vertrouwde lenzen. Als je wilt overschakelen, raadpleeg dan eerst je specialist!

Contactlenzen goedkoper kopen?

Inderdaad, online winkelen is vaak de goedkoopste oplossing, omdat veel kosten kunnen worden bespaard door een online winkel te runnen in vergelijking met traditionele winkels. Als gevolg hiervan kunnen de prijzen van contactlenzen veel gunstiger zijn. Door contactlenzen online te bestellen, kun je tijd, geld en energie besparen.

Wij bieden gegarandeerde originele producten van de grootste fabrikanten van contactlenzen. 80% van onze bestellingen wordt uit eigen voorraad geleverd.

Is online bestellen van contactlenzen veilig?

Natuurlijk, want je kunt kiezen uit dezelfde bekende merken als je persoonlijk in een winkel zou doen: Acuvue, Air Optix, Biofinity, PureVision, SofLens, Biomedics, Dailies, Proclear, en de lijst gaat verder. Niet alleen zijn de prijzen van contactlenzen op deze manier gunstiger, maar we hoeven ook niet in te leveren op kwaliteit. Als je een ervaren lensdrager bent en op de hoogte bent van je diopter- en krommingswaarden, kun je online veilig en met vertrouwen winkelen. Het is echter raadzaam om eerst een specialist te raadplegen en instructies te krijgen voordat je je eerste contactlens aanschaft! Alle tekenen wijzen erop dat de wereld van de optica ook wordt veroverd door online winkelen, probeer het zelf!

Hoe werken contactlenzen?

Contactlenzen zijn een comfortabel, gemakkelijk verkrijgbaar hulpmiddel voor visiecorrectie dat steeds vaker wordt gekozen door mensen die geen bril willen dragen. Net als brillen zijn contactlenzen ontworpen om de brekingsfout van het oog te corrigeren en zo scherp zicht te bieden.

Ze hechten zich aan het oppervlak van het oog en bewegen mee met de oogbol, wat de ogen helpt scherp te stellen. Er zijn sferische contactlenzen beschikbaar, torische contactlenzen, bifocale contactlenzen, multifocale contactlenzen, en zelfs gekleurde versies, die zonder dioptrieën kunnen worden aangevraagd.

Op basis van de draagtijd maken we onderscheid tussen dagelijkse contactlenzen, tweewekelijkse contactlenzen, maandelijkse contactlenzen, 3-maands en jaarlijkse typen contactlenzen. Welk type ideaal is voor jou wordt bepaald door je specialist.

Soorten Contactlenzen - Wat is het verschil tussen zachte en harde lenzen?

De eerste contactlenzen waren 100 jaar geleden gemaakt van glas, vervolgens van speciale kunststoffen, en tot op de dag van vandaag zijn er zogenaamde rigide, harde vormen. Deze typen worden nu zelden aanbevolen, bijvoorbeeld in gevallen van hoge astigmatisme. De meest moderne, zachte contactlenzen van vandaag zijn gemaakt van een materiaal genaamd siliconen hydrogel, waardoor het dragen van contactlenzen veel comfortabeler is dan bij hun voorgangers. Hun dragen is praktisch onmerkbaar, en ze kunnen de hele dag in het oog blijven zonder irritatie te veroorzaken. Welke contactlenzen worden aanbevolen voor iemand, wordt bepaald door een specialist tijdens een onderzoek.

Contactlensbestelling - Welke aanvullende producten moet je kopen?

De eerste contactlens wordt voorgeschreven door een specialist die samen met een oogonderzoek de mate van dioptrie, kromming en in sommige gevallen cilinder bepaalt. Met deze gegevens bij de hand is het bestellen van contactlenzen een eenvoudig proces. Het kan voorkomen dat de twee ogen verschillende dioptrieën hebben, in welk geval beide waarden moeten worden gespecificeerd tijdens de bestelling. Voor het dragen van contactlenzen is een hoogwaardige reinigingsoplossing nodig, evenals een bewaardoos voor contactlenzen. De laatste wordt meestal in de doos van de reinigingsoplossing gevonden. Bovendien kan het erg handig zijn om altijd een oogdruppel bij de hand te hebben die ook op contactlenzen kan worden gebruikt, wat de ogen in een oogwenk kan verfrissen indien nodig. Als je niet zeker weet welke reinigingsoplossing of oogdruppels je moet kiezen voor je contactlenzen, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam!

Waarom kiezen voor eOptiek.nl?

  • Origineel product - Wij bieden alleen kwaliteitsproducten van de beste fabrikanten. (Lees meer...)
  • Prijs garantie - Als je het product op het moment van aankoop bij een Nederlandse distributeur goedkoper had kunnen kopen dan bij ons, betalen wij je 100% van het prijsverschil terug. (Lees meer...)
  • Eenvoudig, snel - Na het bestellen van het product informeren wij je voortdurend over de status van je bestelling en leveren de producten zo snel mogelijk aan je. Wij beantwoorden je vragen binnen 24 uur. (Lees meer...)
  • Veilig - Wij bieden een 14-daagse geld-terug-garantie op alle brillen, monturen of zonnebrillen die je bij ons hebt gekocht, en een 365-daagse geld-terug-garantie op contactlenzen. (Lees meer...)