Filteren
Prijs (€)
€7,49 - €23,45
Wat zoek je?
Op voorraad?
Merk
Fabrikant
Inhoud
Voor vlakken

Boston contactlensvloeistof

Bausch and Lomb biedt een breed scala aan verzorgingsproducten voor harde contactlenzen. Deze omvatten oplossingen voor het verwijderen van enzymen, druppels, verzorgingssystemen, reiniging en desinfectie.

9Product

Boston is het nummer 1 merk dat door oogartsen wordt aanbevolen als oplossing voor harde lenzen.

Bausch and Lomb biedt een breed assortiment onderhoudsproducten voor harde contactlenzen. Deze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan uw individuele behoeften op het gebied van het onderhoud en de reiniging van gasdoorlatende lenzen.

Boston Simplus: Een multifunctionele lensreinigings- en bewaarvloeistof die het vermogen heeft om alle soorten afzettingen te verwijderen, met name eiwitafzettingen. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om contactlenzen 's nachts in de Boston Simplus oplossing te bewaren en ze 's morgens voor gebruik uit te wrijven en af te spoelen.

Boston Advance Reiniger: Deze dagelijkse contactlensvloeistof maakt gebruik van silicagel om alle eiwit- en oppervlakteafzettingen te verwijderen. Voor gebruik 2-4 druppels Boston Advance op de gasdoorlaatbare lenzen aanbrengen en 20 seconden tussen de vingers wrijven. Spoel de reiniger goed uit en bewaar de contactlenzen vervolgens 's nachts met Boston Advance Conditioning Solution.

Boston Originele Conditioning Solution: Conditioneert en desinfecteert harde lenzen. Het wordt aanbevolen om de contactlenzen minimaal 4 uur te laten weken. Deze oplossing bevat een bevochtigingsmiddel dat het hele oppervlak van de lenzen bedekt om ze te bevochtigen en ze soepel en comfortabel te maken. Dit bestanddeel heeft tot doel de wrijving tussen de lens en het oog te verminderen.

Boston Advance Conditioning Solution: Ideale oplossing voor het desinfecteren, bewaren en verbeteren van de bevochtiging van harde contactlenzen. Deze oplossing is ontworpen om gekoppeld te worden als tweede stap in het lensverzorgingsproces na gebruik van Boston Advance Daily Lens Cleaner oplossing.