Filteren
Prijs (€)
€93,10 - €175,42
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
49 - 57
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?
Gepolariseerd

Ray-Ban Clubmaster zonnebril

 

42Product
 

Kenmerkende eigenschappen van Ray-Ban Clubmaster zonnebrillen

Vergelijkbaar met browline-frames, die behoorlijk populair waren in de jaren 1950 en 1960, is het bovenste deel van het Ray-Ban Clubmaster-frame veel dikker, gedurfder dan het onderste deel, en volgt het de natuurlijke lijn van de wenkbrauwen. Traditioneel is het bovenste deel van het frame gemaakt van plastic of acetaat, terwijl de rest van het frame meestal van metaal is.

Ray-Ban Clubmaster-zonnebrillen zijn verkrijgbaar in talloze kleurencombinaties, maten en varianten, waardoor het een echt klassiek model is dat perfect past bij de meeste gezichtsvormen, hoofdmaten en huidtinten. In eerste instantie werden Clubmaster-zonnebrillen voornamelijk geleverd met zwarte frames en zilveren of gouden randen.

Ray-Ban Clubmaster zonnebrillen

Een hoogtepunt van de jaren 1980 was de hercreatie van het Ray-Ban Clubmaster-brilmontuur. Het publiek merkte dit model echt op toen Bruce Willis het droeg in een Amerikaanse misdaadserie die werd uitgezonden vanaf 1985, al met getinte lenzen. Dat is toen ze zich realiseerden dat er een enorme vraag naar was, niet alleen als een brilmontuur maar ook als zonnebril. Kort na zijn verschijning schoot de verkoop van zonnebrillen omhoog, en de Clubmaster werd de op twee na populairste zonnebrillencollectie van het decennium, naast de Ray-Ban Wayfarer en Ray-Ban Aviator.

Ray-Ban Zonnebrillen: Breed scala aan afgeprijsde zonnebrillen

Bekijk ons brede assortiment Ray-Ban dameszonnebrillen, Ray-Ban herenzonnebrillen, en Ray-Ban kinderzonnebrillen, en vind het originele Ray-Ban zonnebrilmodel dat het beste bij je past, nu voor een zeer gunstige prijs. Als je geïnteresseerd bent in andere iconische collecties, zorg er dan voor dat je ook kijkt naar Ray-Ban Aviator zonnebrillen, Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen, Ray-Ban Hexagonal zonnebrillen, Ray-Ban Justin zonnebrillen, Ray-Ban Erika zonnebrillen, en andere Ray-Ban zonnebril modellen.

Ray-Ban Gepolariseerde Zonnebrilglazen

Een aanzienlijk deel van de Ray-Ban zonnebrillen wordt geleverd met gepolariseerde lenzen, die horizontaal invallende schitterende stralen filteren, zoals die worden weerkaatst vanaf water, de grond, diverse oppervlakken. Ze verminderen ook schittering, wat zorgt voor een veel betere visuele ervaring voor ons. Ze kunnen een uitstekende keuze zijn voor sport, autorijden, wandelen of zelfs vissen.

Ray-Ban Zonnebrillen tegen betaalbare prijzen

Koop Ray-Ban Clubmaster-zonnebrillen met speciale kortingen en vind het kwaliteitsproduct dat het beste bij je persoonlijkheid past.

Er zijn veel online winkels die optische producten verkopen en distribueren in de online wereld, maar het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, traceerbare bronnen. Onze opticien verkoopt alleen authentieke producten, en we garanderen de authenticiteit van de producten.

Ray-Ban zonnebrillen