Filteren

Versace zonnebrillen

 

Versace - Het Modemerk

Het merk Versace werd opgericht door Gianni Versace, die eerder een Italiaanse mode- en kostuumontwerper was. Versace ontwierp kleding voor tal van muzikale artiesten, waaronder de podium- en albumhoes kostuums van Elton John in 1992 en outfits van Michael Jackson. Versace ontwierp ook kleding voor de prinses van Wales en prinses Caroline van Monaco.

Versace zonnebrillen

Versace Iconen

Medusa

Elementen uit de Griekse mythologie beïnvloedden sterk de ontwerpelementen van Versace-producten. Een van de meest kenmerkende stijlkenmerken van het merk is de Griekse Medusa, die werd beschouwd als de mooiste vrouw in Athene. Volgens de legende veranderde iedereen die in de ogen van Medusa keek in steen. Deze anekdote inspireerde het beroemde logo-ontwerp van het Versace-merk, dat tot op de dag van vandaag nog steeds te vinden is op de meeste modellen van zonnebrillen voor vrouwen en mannen. Bovendien draagt elk Versace-product trots dit logo.

Versace Medusa Biggie

Gianni koos het figuur van Medusa omdat hij geloofde dat zijn modemerk dezelfde impact op mensen zou hebben als Medusa had op mannen. Zodra iemand verliefd wordt, kunnen ze niet ontsnappen.

Dit is waarom de meest beroemde Versace-zonnebrillen modellen bevatten zoals de Versace Medusa Biggie, Versace Medusa Halo, of de Versace Glam Medusa, Versace Medusa Crystal.

Barocco

Het Barocco-blad symboliseert een lang leven en onsterfelijkheid. Het symbool was geïnspireerd door de Griekse architectuur en decoratie. Rijke gouden tinten en verfijnde details kenmerken het.

Versace zonnebrillen VE2150Q

Virtus

Het Virtus-icoon was geïnspireerd door een Romeinse militaire commandant. Virtus symboliseert kracht, moed en uitmuntendheid. De V die naar Virtus verwijst, is een herinterpretatie van de iconische Barocco-bladeren qua patroon.

Versace zonnebrillen VE4383

Greca

Het Greca-patroon, ook geïnspireerd door de Griekse mythologie, is een van de meest kenmerkende patronen. Deze geometrische vorm, een ononderbroken lijn, symboliseert oneindigheid en eenheid. Het versierde veel Griekse tempels, labyrinten, gebouwen en keramische decoratieve elementen.

Versace Greca

De Veiligheidsspeld

Het veiligheidsspeld-element was een zeer onverwachte verschijning op Versace-producten, maar dit accessoire werd ook een van de beroemde iconen van het merk. In de loop der tijd is de Versace-veiligheidsspeld een iconisch statussymbool geworden. Dit merkicoon verschijnt ook in elke collectie.

Versace veiligheidsspeld

Het internationale modehuis Versace werkte in de beginjaren met beroemde modellen, zoals Linda Evangelista, Christi Turlington, Naomi Cambell, Cindy Crawford. De huidige leider van het Versace-merk is Donatella Versace. Naast de Versace-zonnebrillen- en brillencollecties, laten we ook een van de meest beroemde kledingstukken van het merk niet vergeten, het Versace Jungle-jurkmodel gedragen door Jennifer Lopez.

Versace Dameszonnebrillen Collectie

Elk jaar volgen de stukken van de Versace-dameszonnebrillencollectie modetrends en zijn ze dienovereenkomstig ontworpen om een unieke stijl te hebben. Een Versace-zonnebril weerspiegelt stijl en elegantie, dus de vormen en decoratieve elementen van het merk zijn herkenbaar in elk product. Ontdek onze volledige Versace dameszonnebrillen selectie.

Iconische stijlkenmerken zijn te vinden op modellen van Versace dameszonnebrillen elk seizoen. Versace-zonnebrillen kunnen gemaakt zijn van zowel plastic als metaal. Ze zijn een perfecte keuze als je van opvallende en opvallende stijlen houdt.

Heren Versace Zonnebrillen

Versace herenzonnebrilproducten weerspiegelen altijd elegantie en luxe. Onder Versace herenproducten vind je ook Versace Medusa, Versace Greca modellen.

Onder Versace herenzonnebrillen, vind je zonnebrillen in goud, grijs en zwart.

Versace Zonnebrillen met Gepolariseerde Lenzen

De lenzen die worden aangetroffen in modellen van gepolariseerde zonnebrillen filteren horizontaal binnenkomend verblindend licht, zoals licht dat reflecteert van water, land en verschillende oppervlakken, waardoor schittering wordt verminderd. Dankzij dit biedt de lens een veel betere kijkervaring.

Versace Brillen

Naast de mooie en luxe Versace-zonnebrillencollectie, ontdek ook onze Versace brillen selectie. Onder het brede assortiment van dames brillen en heren brillen producten, kan iedereen het perfecte brillen stuk vinden.

Versace modebrillen

De producten kunnen worden gekocht met behulp van online bril passen.

Welke Zonnebril Framevorm te Kiezen?

Wat betreft de framevorm van zonnebrillen, is het de moeite waard om te overwegen waarvoor we ze willen gebruiken. Voor dagelijks gebruik kunnen we kiezen uit kleinere vormen, klassieke of zelfs extreem grote zonnebrillen.

Het is belangrijk om een frame te kiezen dat het meest comfortabel is voor ons en goed bij ons gezicht past. Het is beter om zonnebril maten te kiezen die de gebieden rond onze ogen zo veel mogelijk bedekken.

Versace Zonnebrillen Sale bij eOptiek

Kies uit ons uitzonderlijke assortiment zonnebrillen voor dames, heren en kinderen.

Onze winkel verkoopt alleen echte producten, en we garanderen de echtheid van de producten. Het is belangrijk om alleen te kopen van betrouwbare, traceerbare bronnen.

Versace Zonnebrillen Campagnevideo's