Filteren
Prijs (€)
€8,14 - €158,14
Wat zoek je?
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
37 - 131
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Gepolariseerd

Zonnebrillen voor kinderen

 

89Product
 

Kinderzonnebrillen voor elke leeftijdsgroep

Kinderzonnebrillen worden steeds populairder omdat ze zowel trendy als praktische accessoires zijn. Tegenwoordig is het gemakkelijk om modieuze stukken te vinden in een breed scala aan stijlen en kleuren van zonnebrillen, zonder de bescherming tegen zonlicht te vergeten.

Aangezien het gezichtsvermogen van kinderen zich nog steeds ontwikkelt in de eerste 5-6 jaar, spelen een goede kwaliteit bril en zonnebril een belangrijke rol bij het waarborgen van een goede ontwikkeling van het gezichtsvermogen. Kwaliteitszonnebrillen zijn belangrijk omdat kinderen over het algemeen meer tijd buiten doorbrengen, waardoor ze meer worden blootgesteld aan ultraviolet (UV) licht en ander zonlicht. Bovendien zijn hun ogen gevoeliger, zijn hun pupillen wijder, zijn hun lenzen helderder en kunnen ze schadelijke UV-stralen niet zo effectief filteren als de ogen van volwassenen, waardoor er tijdens de kindertijd meer schadelijk licht in hun ogen doordringt. Wees voorzichtig en koop zonnebrillen met de juiste UV-bescherming om mogelijke toekomstige problemen te voorkomen. Zoek altijd naar zonnebrillen met het label UV400, omdat ze schadelijke UV-stralen volledig filteren (tot 400 nanometer).

Om de keuze gemakkelijker te maken, biedt onze online optiekwinkel honderden verschillende stijlen, vormen, kleuren en merken van zonnebrillen voor meisjes en jongens aan. Onder onze meest populaire types (bijv. kinderpilotenzonnebrillen) en merken zijn Polaroid kinderzonnebrillen, Oakley kinderzonnebrillen, Ray-Ban kinderzonnebrillen, maar veel andere wereldwijde merken bieden uitstekende kwaliteit kinderzonnebrillen aan.

Kinderzonnebrillen

Prijs van Kinderzonnebrillen

Kinderzonnebrillen zijn meestal verkrijgbaar tegen lagere prijzen dan de volwassen versies van hetzelfde model, maar omdat er zo'n breed scala aan beschikbare producten en kwaliteiten is, kunnen de prijzen variëren per merk en model. Blader door de eOptiek selectie waar u kunt kiezen uit honderden modellen kinderzonnebrillen.

Beste prijzen voor Kinderzonnebrillen

Er zijn talloze online winkels die optische producten verkopen en distribueren, maar het is belangrijk om te kopen bij betrouwbare, gerenommeerde bronnen. Onze online winkel biedt een van de grootste selecties van contactlenzen, brillen, zonnebrillen, en computerbrillen, waar de meest gunstige prijzen op u wachten.