Filter
Merken
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Merk
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Montuur materiaal
Glasbreedte
-
48 mm - 57 mm
Neusbrug
-
12 mm - 22 mm
Lengte brillenpoten
-
135 mm - 145 mm
Montuur vorm
Collectie

Blauw licht monitor bril - Blauw licht filter bril voor het werken voor een monitor

Wat zijn beeldschermbrillen en voor wie zijn ze geschikt?

Een beeldschermbril - ook wel computerbril, beeldschermfilterbril of blauwlichtfilterbril genoemd - is geen traditionele bril. Het bijzondere is dat het een bril is met of zonder dioptrieën, met nul dioptrieën, met een blauwlichtfilter, voor mensen die geen oogcorrectie nodig hebben maar voor hun werk lange uren achter een computer moeten doorbrengen. Het veroorzaakt wazig zicht, pijn, steken en branden. Bovendien gaan oogklachten vaak gepaard met hoofdpijn, nek- of rugpijn. Dit syndroom staat algemeen bekend als Computer Vision Syndrome (CVS). Om dit te voorkomen is dagelijks gebruik van een bril voor het beeldscherm, met een blauwlichtfilterbril, van onschatbare waarde.

 

 

Een bril met blauw lichtfilter gebruiken

Het gebruik ervan vermindert de symptomen van blootstelling van de ogen aan blauw licht tijdens het werk, vermindert droogheid van de ogen, is comfortabel om voor het scherm te dragen en helpt de ogen te verzorgen voor de juiste bescherming die ze nodig hebben. Andere voordelen zijn een betere slaap en minder oogpijn aan het eind van de dag.

 

 

Blauw licht filtering bril prijs

Qua prijs kost een beeldschermbril evenveel als een goedkopere bril. De prijs van een beeldschermfilterbril is dus een geldbesparing, zeker als je hem bij eOptiker koopt voor een fractie van de prijs in de winkel.

 

Blauw licht filter bril

Monitorbrillen in de uitverkoop Blauw licht controle bril voor vrouwen en mannen, blauw licht filter bril van eOptiker, snel, voordelig, gemakkelijk - probeer nu!

 

 

Kijkglazen met of zonder dioptrieën

Een beeldschermbril - ook wel computerbril, beeldschermfilterbril of blauwlichtfilterbril genoemd - is een niet-traditioneel zichtcorrectiemiddel met een bijzonder kenmerk: het glas is voorzien van een blauwlichtfilter. De zero-diopter versie kan worden gedragen door mensen die geen oogcorrectie nodig hebben, maar er zijn ook diopterlenzen met een blauwlichtfiltercoating verkrijgbaar.

De bril filtert en voorkomt het schadelijke, hoogenergetische blauwviolette licht waarmee we dagelijks worden omringd. Dit licht wordt uitgezonden door computermonitoren, schermen van mobiele telefoons, TV's en LED-lampen. Controlebrillen helpen de gezondheid van de ogen en het gezichtsvermogen te beschermen.

 

 

Filterglazen

Monitorfilterbril - ook bekend als computerbril, monitorbril of blauwlichtfilterbril.

 

 

Bril voor gamers - Bril met blauwlichtfilter

Speel het slim! Denk aan de gezondheid van uw ogen, zelfs tijdens lange uren voor een scherm! Bestel een bril met blauw licht filterende glazen, met of zonder dioptrie.

In plaats van te zoeken naar een coupon voor blauw licht filterende brillen, bewakingsbrillen, koop online, altijd tegen lage prijzen bij ons!

 

 

Waarom kiezen voor eOptiker?

  • Origineel product - Wij bieden alleen originele kwaliteitsproducten van de beste fabrikanten.
  • Prijsgarantie - Als u het product op het moment van aankoop bij een distributeur had kunnen kopen tegen een lagere prijs dan de prijs waarvoor u het bij ons kocht, betalen wij u 100% van het verschil tussen beide prijzen terug.
  • Eenvoudig, snel - Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling en verzenden wij uw goederen zo snel mogelijk. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.
  • Veiligheid - Wij bieden een 14 dagen geld-terug garantie op elke bril, montuur of zonnebril gekocht in onze online winkel en een 30 dagen geld-terug garantie op contactlenzen.

 

"