Filteren
Prijs (€)
€12,70 - €69,58
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
42 - 54
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?
Gepolariseerd

Polaroid zonnebrillen voor kinderen

 

128Product
 

Polaroid Kinderzonnebrillen tegen betaalbare prijzen

Polaroid is een van de meest populaire en oudste bekende en gerespecteerde brillen- en zonnebrilmerken. Hun producten combineren vermakelijke, moderne vormen met kwaliteit en mode. Hun zonnebrilmodellen zijn ook beroemd geworden als het toonaangevende merk van gepolariseerde lenzen.

In ons brede assortiment vind je retro-geïnspireerde Polaroid pilotenzonnebrillen, spannende kattenoogzonnebrillen, traditionele ronde zonnebrillen, evenals meer gestroomlijnde, moderne vierkante en rechthoekige zonnebrilmodellen. Ovale en afgeronde modellen vullen de selectie verder aan, zodat iedereen de Polaroid-zonnebril kan vinden die het beste bij hun gezichtsvorm en stijl past.

Polaroid zonnebrillen

De Gepolariseerde Lens

Het Polaroid-merk werd beroemd door het uitvinden van het gepolariseerde materiaal dat wordt gebruikt in brillen en lensproductie. Maar wat betekent polarisatie, en waarom zijn Polaroid-zonnebrillen goed?

Gepolariseerde zonnebrillen werden voor het eerst gemaakt door Edwin H. Land, die het polariserende materiaal uitvond dat kon worden aangebracht op de lenzen van zonnebrillen, waardoor de lens werd gepolariseerd en tegelijkertijd een paar zonnebrillen werd.

Zonnebrillen uitgerust met gepolariseerd materiaal filteren horizontaal aankomende glansstralen uit, zoals licht dat reflecteert van water, grond en verschillende oppervlakken, waardoor alleen de verticale lichtstralen door kunnen komen. Ze verminderen ook schittering, waardoor een veel betere zichtervaring ontstaat. Ze zijn bijzonder geschikt voor sport, autorijden, wandelen, of gewoon voor degenen wiens ogen bijzonder gevoelig zijn voor licht.

Promotie Polaroid Kinderzonnebrillen

Zonnebrillen voor alle leeftijden! Naast Polaroid-zonnebrillen voor vrouwen en mannen, omvat ons assortiment ook modellen van Polaroid kinderzonnebrillen. Laten we voor de ogen van kinderen zorgen in elk seizoen.

Collectie Polaroid Dameszonnebrillen

In de Polaroid dameszonnebrillen collectie vind je zowel moderne als klassieke stukken. Kies uit zwart, bruin, grijs en andere kleurencombinaties en bestel je favoriete Polaroid-zonnebrillen voor dames.

Collectie Polaroid Herenzonnebrillen

In onze online winkel zul je niet teleurgesteld zijn in de Polaroid herenzonnebrillen collectie. Polaroid herenzonnebrilmodellen volgen elk seizoen de laatste trends, zodat iedereen zijn favoriete zonnebrillen kan vinden.

Gepolariseerde Zonnebrillen in het eOptiek.nl Assortiment

In onze online opticienswinkel bieden we een prominente Polaroid promotie voor dameszonnebrillen. We verkopen alleen originele producten en we garanderen de authenticiteit van de producten. Kies uit prijzen en aanbiedingen voor Polaroid kinderzonnebrillen en Polaroid herenzonnebrillen.

Polaroid Zonnebrillen Campagnevideo's