Filteren
Prijs (€)
€20,62 - €83,02
Wat zoek je?
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
47 - 99
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Gepolariseerd

Polaroid heren zonnebrillen

 

152Product
 

Polaroid Zonnebrillen voor Heren tegen Gunstige Prijzen

Polaroid is een van de meest populaire, oudste en meest gerespecteerde merken op het gebied van brillen en zonnebrillen. Hun producten combineren vermakelijke, moderne vormen met kwaliteit en mode. Hun zonnebrilmodellen zijn ook beroemd geworden als het toonaangevende merk van gepolariseerde lenzen.

In ons brede assortiment vind je retro-geïnspireerde Polaroid pilotenzonnebrillen, spannende kattenogen-zonnebrillen, traditionele ronde zonnebrillen, evenals meer gestroomlijnde, moderne vierkante en rechthoekige zonnebrilmodellen. Ovale en afgeronde modellen vullen de selectie verder aan, zodat iedereen de Polaroid-zonnebrillen kan vinden die het beste passen bij hun gezichtsvorm en stijl.

Polaroid zonnebrillen

De Gepolariseerde Lens

Het Polaroid-merk werd beroemd door het uitvinden van het gepolariseerde materiaal dat wordt gebruikt in brillen en lensproductie. Maar wat betekent polarisatie en waarom zijn Polaroid-zonnebrillen goed?

Gepolariseerde zonnebrillen werden voor het eerst gemaakt door Edwin H. Land, die het polariserende materiaal uitvond dat kon worden aangebracht op de lenzen van zonnebrillen, waardoor de lens werd gepolariseerd en tegelijkertijd omgevormd tot een zonnebril.

Zonnebrillen uitgerust met gepolariseerd materiaal filteren horizontaal aankomende schitterende stralen, zoals licht dat reflecteert van water, grond en verschillende oppervlakken, waardoor alleen de verticale lichtstralen doorlaten. Ze verminderen ook schittering, waardoor een veel betere zichtervaring ontstaat. Ze zijn bijzonder geschikt voor sporten, autorijden, wandelen, of gewoon voor degenen wiens ogen bijzonder gevoelig zijn voor licht.

Polaroid Zonnebrillen Herencollectie

Je zult niet teleurgesteld zijn in de Polaroid zonnebrillen herencollectie in onze online winkel en opticien. Polaroid herenzonnebrilmodellen volgen elk seizoen de laatste trends, zodat iedereen zijn favoriete zonnebril kan vinden volgens hun voorkeuren.

Polaroid Zonnebrillen Damescollectie

In de Polaroid zonnebrillen damescollectie kun je zowel moderne als klassieke stukken vinden. Kies uit zwart, bruin, grijs en andere kleurencombinaties.

Promotie Polaroid Kinderzonnebrillen

Zonnebrillen voor alle leeftijden! Naast Polaroid zonnebrillen voor dames en heren, omvat ons assortiment ook Polaroid kinderzonnebrillen modellen. Laten we voor de ogen van kinderen zorgen in elk seizoen.

Gepolariseerde Zonnebrillen in het eOptiek Assortiment

In onze online winkel van de opticien bieden we een prominente promotie van Polaroid dameszonnebrillen. We verkopen alleen originele producten en we garanderen de authenticiteit van de producten. Kies uit Polaroid kinderzonnebrillen en Polaroid herenzonnebrillen prijzen en aanbiedingen.

Polaroid Brillen

Kies uit de nieuwste stukken van de Polaroid brillencollectie. Ontdek de moderne en jeugdige stijl van damesbrillen en herenbrillen en koop je favoriete bril.

Polaroid Zonnebrillen Campagnevideo's