Filteren
Prijs (€)
€33,10 - €90,70
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
49 - 99
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?
Gepolariseerd

Polaroid zonnebrillen voor dames

 

551Product
 

Polaroid Zonnebrillen voor vrouwen

Polaroid is een van de meest populaire en langst bestaande brillen- en zonnebril merken in Europa. Hun producten combineren vermakelijke, moderne vormen met kwaliteit en mode. Hun zonnebrilmodellen zijn ook beroemd geworden als het toonaangevende merk van gepolariseerde lenzen.

Onze winkel biedt een breed scala aan producten, waaronder retro-geïnspireerde Polaroid pilotenzonnebrillen, spannende kattenogenzonnebrillen, traditionele ronde zonnebrillen, evenals meer gestroomlijnde, moderne vierkante en rechthoekige modellen zonnebrillen. Ovale en afgeronde modellen complementeren het assortiment verder, zodat iedereen de Polaroid-zonnebrillen kan vinden die het beste bij hun gezichtsvorm en stijl passen.

Polaroid zonnebrillen

De Gepolariseerde Lens

Het merk Polaroid werd beroemd door het uitvinden van gepolariseerd materiaal dat wordt gebruikt in brillen en lensproductie. Maar wat betekent polarisatie, en waarom zijn Polaroid zonnebrillen goed?

De eerste gepolariseerde zonnebrillen ter wereld werden gemaakt door Edwin H. Land, die het polariserende materiaal uitvond dat op de lenzen van zonnebrillen kan worden aangebracht, waardoor ze gepolariseerde zonnebrillen worden.

Gepolariseerde zonnebrillen met gepolariseerd materiaal filteren horizontaal aankomende verblindende lichtstralen uit, zoals die reflecteren van water, land en verschillende oppervlakken, en laten alleen verticale lichtstralen door. Ze verminderen ook schittering, wat zorgt voor een veel betere zichtervaring. Ze zijn vooral geschikt voor sport, autorijden, wandelen, of gewoon voor degenen wiens ogen bijzonder gevoelig zijn voor licht.

Polaroid Zonnebrillen voor vrouwen Collectie

De Polaroid zonnebrillen collectie voor vrouwen omvat zowel moderne als klassieke basisstukken. Kies uit zwart, bruin, grijs en andere kleurcombinaties en bestel uw favoriete dames Polaroid zonnebrillen.

Polaroid Herenzonnebrillen Selectie

In onze online winkel zult u niet teleurgesteld zijn in de Polaroid herenzonnebrillen selectie. Polaroid herenzonnebrilmodellen volgen elk seizoen de nieuwste trends, zodat iedereen zijn favoriete zonnebril kan vinden volgens hun voorkeuren.

Polaroid Kinderzonnebrillen

Zonnebrillen voor elke leeftijdsgroep! Naast Polaroid dames- en herenzonnebrillen omvat ons assortiment Polaroid kinderzonnebrillen modellen. Laten we het hele jaar door voor de ogen van kinderen zorgen.

Gepolariseerde Zonnebrillen in het eOptiek.nl Assortiment

In onze online winkel bieden wij een breed scala aan Polaroid dameszonnebrillen aan. Wij verkopen alleen authentieke producten en garanderen de echtheid van de producten. Kies uit Polaroid kinderzonnebrillen en Polaroid herenzonnebrillen prijzen en aanbiedingen.

Polaroid Brillen

Kies uit de nieuwste stukken uit de Polaroid brillen collectie. Ontdek de moderne en jeugdige stijlen van dames brillen en heren brillen en koop uw favoriete brillen.

Polaroid Zonnebrillen Campagnevideo's