Filteren
Prijs (€)
€87,10 - €199,42
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
48 - 99
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens

Tommy Hilfiger zonnebrillen dames

 

68Product
 

Tommy Hilfiger Zonnebrillen

Tommy Hilfiger, een Amerikaanse ontwerper, werd geboren in 1951 in de staat New York. Hij richtte zijn eigen modehuis op in 1984, maar echt succes kwam pas in de jaren 90 toen hij de titel van Herenmodeontwerper van het Jaar won.

Tommy Hilfiger is uitgegroeid tot een van de meest populaire merken. Tommy Hilfiger zonnebrillen bieden stijl, kwaliteit en waarde van hoog niveau aan klanten.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Zonnebrillen in de Collectie van eOptician

Een Tommy Hilfiger zonnebril straalt elegantie en een sportieve uitstraling uit. In onze webshop vind je een breed scala aan Tommy Hilfiger zonnebrillen voor vrouwen en het volledige assortiment van Tommy Hilfiger zonnebrillen voor heren.

Tommy Hilfiger Dameszonnebrillen in de Uitverkoop

Het doel van het creëren van de zonnebrillencollecties was het ontwerpen van modellen die zelfs op drukke doordeweekse dagen kunnen worden gedragen. De stijlvolle stukken uit de Tommy Hilfiger dameszonnebrillen collectie zijn gemaakt van lichte materialen, zijn comfortabel en elegant. Naast klassieke zonnebrillen zijn ook de nieuwste modieuze versies beschikbaar.

Tommy Hilfiger dameszonnebrillen Tommy Hilfiger zonnebrillen

Je kunt kiezen uit verschillende vormen, waaronder vierkant, rond, ovaal of pilotenvormen. Er zijn ook veel opties voor lenskleuren om het product te selecteren dat het beste bij je past. De collectie wordt versterkt door de kenmerkende blauwe, rode, witte kleuren van het merk, evenals bruine, zwarte, grijze en roze producten.

Tommy Hilfiger Herenzonnebrillen Assortiment

De Tommy Hilfiger herenzonnebrillen collectie biedt een verscheidenheid aan kleuren en vormen. De producten voor herenzonnebrillen van het merk zijn voorzien van de kenmerkende blauwe, rode, witte kleuren, evenals bruine en zwarte producten.

Tommy Hilfiger herenzonnebrillen

Tommy Hilfiger Brillen in de Uitverkoop

De Tommy Hilfiger brillen omvatten monturen van draad, randloze monturen en volledige monturen. Zoeken op montuurkleur kan ook helpen bij het selecteren van de perfecte bril die bij je gezichtsvorm past. Het is ook belangrijk om de juiste maat te kiezen voor damesbrillen of herenbrillen. Zoeken en producten selecteren op onze website is eenvoudig en met behulp van de productfilter wordt het nog eenvoudiger.

Tommy Hilfiger brillen