Filteren
Prijs (€)
€79,66 - €199,42
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
48 - 99
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?

Tommy Hilfiger heren zonnebrillen

 

137Product
 

Tommy Hilfiger Zonnebrillen

Aan het begin van de carrière van Tommy Hilfiger, tijdens het hippie tijdperk, begon hij wierook, platen, broek met wijde pijpen en andere modeartikelen te verkopen onder de naam The People's Place. Fans van Jimi Hendrix, The Beatles en The Rolling Stones genoten van de modeproducten die hij aanbood.

Tommy Hilfiger Zonnebrillen

Tommy Hilfiger, een Amerikaanse ontwerper geboren in 1951 in de staat New York, richtte zijn eigen modehuis op in 1984, maar echt succes kwam pas in de jaren negentig toen hij de titel Men's Fashion Designer of the Year kreeg. Hilfiger's portfolio omvat modieuze kleding, schoenen en tassen, evenals diverse modeaccessoires en zonnebrillen.

In eerste instantie omvatte het assortiment alleen herensportkleding. Gedurfde en gedurfde advertenties maakten het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger al snel bekend en gewild. Tommy Hilfiger is uitgegroeid tot een van de meest populaire merken en biedt hoge stijl, kwaliteit en waarde aan zijn klanten.

Tommy Hilfiger Zonnebrillen bij eOptiek

Tommy Hilfiger zonnebrillen vertegenwoordigen sportieve en schone elegantie. In onze webshop vindt u een breed assortiment Tommy Hilfiger zonnebrillen voor dames en het complete assortiment Tommy Hilfiger herenzonnebrillen.

Tommy Hilfiger Herenzonnebrillen Collectie

Binnen de collectie Tommy Hilfiger herenzonnebrillen kunt u kiezen uit verschillende kleuren en vormen. De herenzonnebrillen omvatten typische merkkleuren zoals blauw, rood en wit, evenals bruine en zwarte producten, die de keuze verbeteren.

Tommy Hilfiger herenzonnebrillen productTommy Hilfiger Blauwe Lens

De stijl die wordt vertegenwoordigd door het merk Tommy Hilfiger wordt aanbevolen voor alle leeftijden.

U kunt kiezen uit vierkante, ronde, ovale of pilotenvormen in het productassortiment. Er zijn ook tal van kleuropties voor de lenzen om aan uw voorkeur te voldoen.

Tommy Hilfiger Dameszonnebrillen Uitverkoop

Het doel van het creëren van de zonnebrillen collecties was om modellen te maken die draagbaar zijn, zelfs in de drukte van het dagelijks leven, maar natuurlijk omvat de collectie ook elegante stukken die geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden. De Tommy Hilfiger dameszonnebrillen collectie bevat stukken gemaakt van lichte materialen, comfortabel en elegant. Naast klassieke ontwerpen zijn ook de nieuwste modieuze, kleurrijke lensmodellen beschikbaar in onze webshop.

Tommy Hilfiger Dameszonnebrillen

Tommy Hilfiger Brillen, met Online Pasoptie

De Tommy Hilfiger brillen collecties combineren kwaliteit, comfort en elegante stijl in een exclusief ontwerp voor alle leeftijden.

Tommy Hilfiger Brilmontuur

De Tommy Hilfiger brillen range omvat randloze, draad- en volledige monturen. De kleurkeuze van de monturen is uitgebreid en omvat klassiek rood, blauw, wit, evenals zwarte en bruine modellen. Het zoeken op montuurkleur is geschikt om brillen te selecteren die bij de vorm van uw gezicht passen. Het is ook belangrijk om de juiste montuurmaat te kiezen. Het zoeken en selecteren van producten op onze website is eenvoudig met de productfilter.

Zonnebrillen - Gepolariseerde Lenzen

De gepolariseerde zonnebrillen modellen bevatten lenzen die horizontaal invallende verblindende lichtstralen filteren, zoals licht dat reflecteert van water, grond of verschillende oppervlakken, waardoor schittering wordt verminderd en een veel betere visuele ervaring wordt geboden. Gepolariseerde producten zijn een uitstekende keuze voor sport, autorijden en wandelen.

Tommy Hilfiger Zonnebrillen Uitverkoop bij eOptiek.nl

Kies uit ons uitzonderlijke assortiment zonnebrillen voor dames, heren en kinderen tegen betaalbare prijzen, lager dan de aanbevolen winkelprijzen.