SofLens Daily Disposable For Astigmatism (30 lenzen)
SofLens Daily Disposable For Astigmatism (30 lenzen)
 24,99/Box

SofLens Daily Disposable For Astigmatism (30 lenzen)

PWR
CYL
AX
Box
 24,99/Box
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Type lens
Torisch
Vervangingsschema
Dagelijks
Verpakkingsgrootte
30
Basiscurve
8.6
Type materiaal
Hydrogel
Zuurstofdoorlaatbaarheid
24 Dk/t
Watergehalte
59 %
UV-filter
Niet
Materiaal
Hilafilcon B (41%)
Diameter
14, 2 mm
Artikelnummer
SLT30
Details

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism is de nieuwste generatie van de populaire Soflens Comfort-lenzen.

Dankzij het niet-ionische materiaal Hilafilcon B is de Soflens Daily Disposable for Astigmatism beter bestand tegen beschadigingen en biedt hij langdurig, comfortabel draagcomfort. Met elke knipperslag bevochtigt de lens zich opnieuw, waardoor het netvlies voortdurend voldoende zuurstof krijgt.

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism is een zachte torische contactlens die met zijn unieke ontwerp helpt bij het corrigeren van astigmatisme. Het voordeel van torische lenzen ten opzichte van cilindrische brillen is dat ze een veel groter gezichtsveld bieden, naast het bekende comfort en gemak van de Soflens Daily Disposable for Astigmatism-lenzen.

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren contactlensdragers. Dankzij het ergonomische ontwerp zit de Soflens Daily Disposable for Astigmatism comfortabel op het oog en zorgt hij telkens weer voor een helder, scherp zicht.

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism is een daglens, u plaatst deze 's ochtends en kunt deze 's avonds weggooien. Ideaal voor incidenteel sporten of als u geen zin heeft in dagelijkse verzorging.

Vergelijkbare producten