Filteren

Prada zonnebrillen

 

Prada - Het Italiaanse Merk

Het merk werd opgericht door Mr. Mario Prada in Italië in 1913. De eerste winkel van het merk werd geopend in het beroemde winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan. Het merk Prada groeide snel en werd alomtegenwoordig. De sterke punten van de collecties zijn innovatieve ontwerpelementen en verfijning.

Prada Zonnebrillen

Miuccia Prada bracht vanaf 1970 een nieuwe dimensie in het leven van het merk. Onder haar leiderschap werden de kenmerkende aantrekkelijke en opvallende stijlelementen geboren.

Prada Collectie Dameszonnebrillen

Het unieke ontwerp en de kleursamenstelling van de Prada dameszonnebrillen, evenals de stijlkenmerken van het merk, garanderen een unieke uitstraling. Onder de zonnebrillen vind je ronde, vierkante, cat-eye en pilotenmodellen.

Prada Ronde Zonnebrillen

Qua kleuren kun je kiezen uit de meest opvallende zwarte zonnebrillen, maar ook bruine, rode of zelfs blauwe monturen.

Onder de modellen vind je de beroemde Prada-modellen versierd met de Prada-driehoek.

Prada Zonnebrillen Zwarte Lens

De collectie zwarte zonnebrillen van eOptiek.nl omvat diverse materialen en vormen. Kies uit meer dan 2.000 verschillende producten en vind jouw favoriete zwarte Prada-zonnebril.

Herenzonnebrillen van Prada

Stukken uit de herenzonnebrillencollecties van Prada zijn ware stijliconen. In ons assortiment vindt iedereen het model dat het best bij zijn stijl past, of het nu rond, vierkant of pilotenvormig is.

Herenzonnebrillen van Prada

Collecties Heren- en Damesbrilmonturen van Prada

Naast de uitgelichte Prada-zonnebrillen, bekijk ook onze selectie Prada herenbrilmonturen en Prada damesbrilmonturen in ons assortiment van brillen.

Prada Brilmonturen

Kiezen van de Juiste Vorm van Prada Zonnebrilmonturen

Als het gaat om de vorm van zonnebrilmonturen, is het de moeite waard om te overwegen waarvoor je ze wilt gebruiken. Voor dagelijks gebruik kun je kiezen uit kleinere vormen tot klassieke vormen, en zelfs zeer grote zonnebrillen.

Het is belangrijk om een montuur te kiezen dat het meest comfortabel is en goed op je gezicht past. Probeer zonnebrillen te selecteren die de gebieden rond je ogen zo veel mogelijk bedekken.

Prada Zonnebrillen Uitverkoop

Kies uit ons uitzonderlijke assortiment dames-, heren- en kinderzonnebrillen. Onze winkel biedt uitsluitend authentieke producten aan, en we garanderen hun authenticiteit. Het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, controleerbare bronnen.