Filteren
Prijs (€)
€103,90 - €172,54
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
55 - 58
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Gepolariseerd

Ray-Ban Nieuwe Caravan zonnebril

 

7Product

Ray-Ban New Caravan Zonnebrillen

Oorspronkelijk gelanceerd in 1957, zijn de Ray-Ban Caravan zonnebrillen een gestroomlijnd, geometrisch model, een alternatief voor de klassieke Ray-Ban Aviator zonnebrillen. Het Ray-Ban-logo is zichtbaar op de neuspads en lenzen. De Caravan heeft hoekige zonnebrillen lenzen en monturen, in tegenstelling tot de tefenvormige lenzen van de Aviator, die beschikbaar zijn in gepolariseerde en voorgeschreven versies in de Ray-Ban collecties voor vrouwen en mannen. Daarom is het Caravan montuurtype vergelijkbaar met pilotenbrillen, maar hoekiger, met de framekleur die overeenkomt met de basiskleuren van de piloten collectie en ook de lenskleur.

Draag de Caravan RB3136 zonnebrillen in gunmetal, goud of zilver metalen monturen, en de lenskleur kan kristal groen massief, kristal grijs spiegel of voorgeschreven zijn.

Ray-Ban brilmontuur en zonnebril modellen worden beschouwd als tijdloze klassiekers, gemaakt door het optische bedrijf Bausch + Lomb. Geïnspireerd door het succes van de iconische Ray-Ban Aviator, zijn deze gemaakt volgens zijn patroon. De kleur en stijl van het metalen frame blijven hetzelfde, maar in plaats van de tefenvormige lens, volgen de lenzen meer hoekige curves, met behoud van de basiskleuren van Aviator zonnebrillen voor mannen.

Ray-Ban modellen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, en hetzelfde geldt voor Caravan zonnebrillen, omdat ze een prettig gevoel hebben, met een metalen montuur, waardoor ze extreem lichtgewicht maar duurzame modellen zijn. Hoewel ze primair zijn ontworpen voor mannen vanwege hun grotere maten, kunnen ze ook een perfecte keuze zijn voor vrouwen die iets grotere lens- en montuurgroottes en hoekige vormen verkiezen.

Ray-Ban Zonnebrillen Collectie - Alles Wat Je Wilde Weten

Ray-Ban brilmontuur en zonnebril modellen worden beschouwd als tijdloze klassiekers, gemaakt door het optische bedrijf Bausch + Lomb in de jaren dertig. De eerste Ray-Ban zonnebrillen werden ontwikkeld namens de US Air Force en waren bedoeld voor piloten. De commissie moedigde de ontwikkeling van een speciale zonnebril aan die uiteindelijk resulteerde in de groen-gelense, Ray-Ban piloten zonnebrillen, de Ray-Ban Aviator.

Later, in 1952, werd het Ray-Ban Wayfarer zonnebrilmodel gecreëerd, dat al snel een favoriet werd van Hollywood-sterren zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson of James Dean. Een hoogtepunt uit de jaren 1980 was de hercreatie van de Ray-Ban Clubmaster, die de stijl van het Browline-frame uit de jaren 1940 opnieuw interpreteerde met een beetje losheid, onconventioneel ontwerp en een werkelijk kenmerkende lensvorm. Het is ook vermeldenswaardig een andere klassieker, het Ray-Ban zeshoekig frame, dat een zeshoekig, werkelijk smal metalen montuurtype laat zien.

Ray-Ban Caravan Zonnebrillen

Ray-Ban Zonnebrillen: Kortingszonnebrillen in een Breed Assortiment

Er zijn veel online winkels die optische producten verkopen in de online wereld, maar het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, traceerbare bronnen. Onze opticien verkoopt alleen authentieke producten, en we garanderen de echtheid van de producten.

Blader door onze iconische dames zonnebrillen en herenzonnebrillen selectie en profiteer van onze eOptiek.nl Ray-Ban zonnebrillen aanbiedingen.

Ray-Ban Zonnebrillen