Filteren
Prijs (€)
€212,14 - €440,14
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
50 - 137
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?
Gepolariseerd

Prada heren zonnebrillen

 

44Product
 

Prada - Het Italiaanse modemerk

Het merk werd opgericht door de heer Mario Prada in 1913 in Italië. De eerste winkel van het merk werd geopend in het beroemde winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan. Het merk Prada ontwikkelde zich snel en werd wijdverspreid. De kracht van de collecties ligt in innovatieve ontwerpelementen en eenvoud.

Prada zonnebrillen

Miuccia Prada bracht vanaf 1970 nieuw leven in het merk. Onder haar leiding werden de karakteristieke aantrekkelijke en opvallende stijlelementen geboren.

Prada Linea Rossa zonnebrillen in de wereld van sport

Prada Linea Rossa zonnebrillen

De productlijn Prada Linea Rossa is ook wijdverspreid in de wereld van sport. De iconische rode lijn onderscheidt de Prada Linea Rossa zonnebrillen van andere modellen. Kies uit onze originele Prada Line Rossa brillen en Prada Line Rossa zonnebrillen.

Prada Linea Rossa zonnebrillen

Prada herenzonnebrillen

Onder de Prada herenzonnebrillen producten vind je talloze kleuren en elegante vormen. Qua kleuren kun je kiezen tussen zwart, bruin, blauw of grijs. Het montuurmateriaal van de zonnebrillen is een combinatie van verschillende kunststoffen en metalen elementen.

Prada herenzonnebrillen zwart

De combinatie van een zwart montuur van zonnebrillen en zwarte lenzen kan een perfecte keuze zijn voor een elegant uiterlijk.

Prada zonnebrillen online

Prada dameszonnebrillen selectie

Het unieke ontwerp en de kleursamenstelling van Prada dameszonnebrillen producten, evenals de stijlelementen van het merk, garanderen een unieke uitstraling. Prada zonnebrillen omvatten ronde, vierkante, kattenogen, ovale en piloten typen.

Prada zonnebrillen dames

Elegante kleur- en vormcombinaties zijn kenmerkend voor de collectiestukken van Prada dameszonnebrillen. In onze online winkel kunt u eenvoudig de zonnebrillen selecteren die het beste bij u passen met behulp van het formaat- of kleurenfilter.

Prada zonnebrillen met gepolariseerde lenzen

De lens in Prada gepolariseerde zonnebrilmodellen filtert horizontaal aankomende verblindende lichtstralen, zoals licht gereflecteerd door water, grond en verschillende oppervlakken, waardoor schittering wordt verminderd en daardoor een veel betere visuele ervaring wordt geboden. Gepolariseerde producten kunnen een uitstekende keuze zijn voor sport, autorijden, wandelen en meer.

Prada zonnebrillen met gepolariseerde lenzen

Het gepolariseerde lensmateriaal is een mengsel van zeer dunne, filmachtige, transparante nitrocellulose-materialen "geplant" met microscopische kristallen en sulfaatgebaseerde andere chemische stoffen.

Zonnebrillen met gepolariseerd materiaal laten alleen verticaal georiënteerde lichtstralen toe om door te gaan. Dat wil zeggen dat verblindend licht dat wordt gereflecteerd door oppervlakken en verschillende materiaalgrenzen niet door de lens gaat.

Prada brilmontuur

In onze elegante Prada brilmontuur selectie kunt u kiezen uit verschillende montuurvormen, kleuren en materialen.

Prada brilmontuur

Bekijk gegarandeerd authentieke Prada damesbrillen en herenzonnebrillen in ons assortiment en koop uw favoriete bril, zelfs met een online brilpassessie.

Prada brilmontuur

Prada herenzonnebrillen promotie

Kies uit onze uitzonderlijke selectie van dames-, heren- en kinderzonnebrillen.

Onze online winkel verkoopt alleen authentieke producten en we garanderen natuurlijk de echtheid van de producten. Het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, traceerbare bronnen.