Filter
Montuur materiaal
Montuurbreedte
-
106 mm - 131 mm
Glasbreedte
-
44 mm - 57 mm
Neusbrug
-
15 mm - 20 mm
Lengte brillenpoten
-
125 mm - 150 mm
Glashoogte
-
31 mm - 47 mm
Montuur vorm
103 stk Product

Original brand warranty

14 days money back guarantee

Giorgio Armani - Italiaanse modeontwerper

Giorgio Armani is een van de meest succesvolle en gewilde Italiaanse modeontwerpers ter wereld. Hij creëerde het mannenmerk Giorgio Armani in de jaren 1970, kort daarna gevolgd door dames- en kinderkleding. Al snel betrad de getalenteerde Italiaanse ontwerper ook de accessoiremarkt en creëerde hij ondergoed, badmode, sieraden en, last but not least, Armani zonnebrillen en brillen.

 

 

Emporio Armani - het jeugdige merk

Na het succes van het merk Armani voelde Giorgio de behoefte om de jongere generatie aan te spreken en creëerde het submerk Emporio Armani, dat een elegante en sportieve stijl combineert met een jeugdig levensgevoel. Het nieuwere Italiaanse merk is uiteraard van dezelfde hoge kwaliteit en normen als het hoofdmerk, of het nu gaat om kleding of accessoires. Samen vertegenwoordigen de merken de Italiaanse stijl.

 

 

Emporio Armani bril

Het merk Emporio Armani heeft een exclusieve collectie brillen voor zowel dames als heren, met voor iedereen een perfect model.

 

 

Het Italiaanse Emporio Armani montuur is gemaakt in de geest van de jeugd. De collectie omvat ronde monturen, vierkante monturen, ovale monturen en pantograpische vormen. U kunt kiezen tussen metalen monturen en kunststof monturen.

 

 

Het montuurmateriaal van Emporio Armani staat altijd voor kwaliteit, of het nu gaat om kunststof of metaal. De brillen worden gemaakt met de nieuwste technologie.

 

 

Montuurmateriaal, montuurkleur en montuurtype kunnen gemakkelijk worden geselecteerd met de filters. Alle nuttige informatie is opgenomen in de productbeschrijvingen.

 

 

Wat betreft de montuurkleur kunt u kiezen uit blauw, grijs, zwart en zilver. U kunt ook zoeken op frametype om een breed scala aan vormen te vinden. Met de filterfunctie kan iedereen het meest geschikte stuk vinden uit het ruime assortiment monturen.

 

 

De vorm en het type montuur zijn ook een belangrijke overweging bij het kopen. We weten dat het niet eenvoudig is om het juiste product te kiezen, dus kunnen we u helpen het juiste model te kiezen door u een virtuele spiegel en een gezichtsvorm - montuurvorm selector te bieden.

 

 

Emporio Armani, Giorgio Armani en Armani Exchange brillen

Naast de Emporio Armani collectie kunt u ook kiezen uit de exclusieve Giorgio Armani en Armani Exchange brillencollecties van de Italiaanse ontwerper om de beste producten voor u te vinden. Onze online winkel biedt het grootste assortiment originele Armani brillen.

 

 

 

Emporio Armani brillen met gratis levering

Koop uw favoriete Emporio Armani bril met snelle en zelfs gratis verzending. Gratis levering is mogelijk vanaf een bepaald bedrag op de website. Emporio Armani bril montuur prijzen in onze online winkel kunnen 30-80% goedkoper zijn dan in de winkel. Actuele informatie over bezorgkosten vindt u op de bezorg- en betaalpagina van de eOptiek online shop. (Bezorgkosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd). Registreer in onze online shop door simpelweg een e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

 

 

Emporio Armani zonnebrillen

De stukken in de Armani zonnebrillen collectie zijn ontworpen om alle gezichtsvormen te passen, dus je hoeft niet te kiezen tussen comfort en esthetiek.

 

 

Kies uit de exclusieve zonnebrillencollecties van Emporio Armani voor dames en heren. Elk stuk is schoon en vrij, en hun tijdloze elegantie ligt in hun ingetogen soberheid. Bestel Emporio Armani zonnebrillen eenvoudig en veilig online.

 

 

Emporio Armani-zonnebrillen te koop

Wij verkopen alleen originele producten en garanderen de authenticiteit van onze producten. Kies uit ons uitzonderlijk assortiment heren-, dames- en kinderzonnebrillen aan tot 30-80% korting op onze winkelprijzen.

 

 

 

Emporio Brillen-Monitor brillen

Een monitorbril - ook bekend als computerbril, monitorfilterbril of blauwlichtfilterbril - is geen gewone bril.

 

Wat hem speciaal maakt is dat het een nul- of nuldioptrie, blauwlichtfilterbril is voor mensen die geen zichtcorrectie nodig hebben maar vanwege hun werk gedwongen zijn lange uren achter een computer door te brengen. Het veroorzaakt wazig zicht, pijn, steken en branderigheid.

 

Een beeldschermbril is echter niet alleen nuttig voor meer dagelijks computergebruik, ook tv's, tablets en smartphones zenden grote hoeveelheden schadelijk blauw licht uit, waartegen een beeldschermbril of blauwlichtfilterbril ook bescherming kan bieden voor mensen die veel tijd voor een beeldscherm doorbrengen en daardoor worden blootgesteld aan schadelijk blauw licht.

 

Met een blauw licht filter gecoate glazen zijn verkrijgbaar voor elk Emporio Armani montuur voor mannen of vrouwen.