Filter
Montuur materiaal
Montuurbreedte
-
117 mm - 134 mm
Glasbreedte
-
49 mm - 58 mm
Neusbrug
-
15 mm - 22 mm
Lengte brillenpoten
-
140 mm - 150 mm
Glashoogte
-
30 mm - 53 mm
Montuur vorm
79 stk Product

Original brand warranty

14 days money back guarantee

Extravagantie en klassieke stijl voor iedereen

Het assortiment van Dolce&Gabbana belichaamt alles wat de ontwerpers en hun credo kenmerkt. Ze schrikken niet terug voor extravagante oplossingen en kiezen moedig voor innovatieve ideeën met respect voor traditie. Hun assortiment omvat alles van opvallende brilmonturen tot ingetogen elegantie. Een bril van Dolce&Gabbana kleedt je niet alleen aan, maar is ook een geweldige manier om je persoonlijkheid uit te drukken. Een geweldige keuze voor elke gelegenheid.

 

Bestel Dolce&Gabbana monturen online aan de beste prijzen De term luxe wordt vaak geassocieerd met betaalbaarheid, maar dat is niet altijd waar. Kwaliteit heeft natuurlijk een prijs, maar veel hangt af van waar je winkelt.

 

In onze online winkel, eOptiek vindt u een breed scala aan Dolce&Gabbana monturen, ongeacht leeftijd of geslacht. Een bril van D&G is een mooie, stijlvolle bril voor alle leeftijden. U kunt tijd besparen door online te bestellen op onze website eOptiek waar we u uitnodigen om andere assortimenten merkbrillen te bekijken.

 

Recente Dolce & Gabbana campagnevideo's