Boston Simplus (120 ml)
Boston Simplus (120 ml)
 9,90

Boston Simplus (120 ml)

 9,90
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Inhoud
120 ml of minder
Type oplossing
Multifunctioneel (harde lens)
Voor welk type lens
Harde lens
Uren om lenzen in de oplossing te laten
4
Inclusief
1 lenshouder
EAN
7391899837062
Artikelnummer
BS120
Details

BAUSCH & LOMB BOSTON SIMPLUS multifunctionele oplossing

Multifunctionele verzorgingsvloeistof voor harde contactlenzen. Het vormt een coating op het oppervlak van de lenzen, dempt ze vanaf het moment van inzetten op het oog en behoudt de bevochtiging van de lenzen gedurende de hele dag.

  • Reinigt
  • Verwijdert
  • Desinfecteert
  • Hydrateert
  • Onderhoudt
  • Oplost eiwitten

 

Deze gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie.

Lees deze zorgvuldig door en bewaar deze gebruiksaanwijzing, want u kunt deze informatie later nog nodig hebben!

Specifiek ontworpen voor gasdoorlatende harde contactlenzen van fluorosiliconen-acrylaat en siliconen-acrylaat.

Beschrijving en aanbevelingen voor gebruik:

De Boston SIMPLUS® multifunctionele oplossing is een innovatieve reinigings-, desinfectie- en conditioneringsoplossing voor gasdoorlatende harde (RGP) contactlenzen. Deze oplossing kan worden gebruikt voor fluorosiliconen-acrylaat- en siliconen-acrylaat-gasdoorlatende contactlenzen.

De Boston SIMPLUS® multifunctionele oplossing verwijdert eiwitten en lipiden van het lensoppervlak en houdt zelfs hardnekkige afzettingen op afstand. Deze oplossing is ook geschikt voor het spoelen van contactlenzen, wat helpt bij het verwijderen van losse oppervlakteafzettingen van de lens.

Het multipolymeercoating op het lensoppervlak vergemakkelijkt het inzetten van de lens op het oog en zorgt voor gelijkmatige en verhoogde bevochtiging. Het gepatenteerde bevochtigingsmiddel behoudt de bevochtigbaarheid van de contactlens. De formule is ontworpen om kalmerend te zijn voor het oog. Het bevat ook effectieve conserveermiddelen die schadelijke micro-organismen doden.

Deze oplossing is zowel effectief voor reinigen als desinfecteren en beschadigt de ogen niet bij het inzetten van de contactlens!

SAMENSTELLING: Steriele, gebufferde, waterige oplossing die het volgende bevat: poloxamine, hydroxyalkylfosfonaat, boorzuur, natriumboraat, natriumchloride, hydroxypropylmethylcellulose, Glucam, evenals conserveermiddelen chloorhexidinegluconaat (0,003%) en polyaminopropylbiguanide (0,0005%).

INSTRUCTIES:

Verwijder vóór het eerste gebruik de plastic afdichtring aan de hals van de container. Gebruik de oplossing niet als de afdichtring ontbreekt of beschadigd is.

1. Om zeker te zijn van een goede desinfectie, moeten alle hieronder vermelde stappen worden uitgevoerd: Was uw handen met een milde zeep. (Let op - doseerpompszepen kunnen oliën bevatten!)

2. Plaats de contactlenzen in de lege lenshouder en vul deze met verse Boston Simplus® multifunctionele oplossing. Laat de lenzen minstens 4 (vier) uur weken - of de hele nacht - voordat u ze weer draagt.

3. Na het weken, verwijder de lenzen uit de lenshouder en plaats deze in uw handpalm, wrijf beide oppervlakken voorzichtig gedurende 2-4 (twee tot vier) druppels BOSTON Simplus® multifunctionele oplossing gedurende 20 (twintig) seconden. Er is geen aparte dagelijkse reinigingsvloeistof nodig.

Vergelijkbare producten