Biotrue (300 ml)
Biotrue (300 ml)
 9,90

Biotrue (300 ml)

 9,90
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Inhoud
Tussen 120 en 360 ml
Type oplossing
Multifunctioneel (zachte lens)
Voor welk type lens
Zachte lens
Uren om lenzen in de oplossing te laten
4
Inclusief
1 lenshouder
EAN
7391899237121
Artikelnummer
BIOT300
Details

Biotrue (300 ml), contactlensvloeistof met houder

Aanbevolen voor zachte contactlenzen, inclusief siliconen hydrogel lenzen!

Biotrue™ is een lensvloeistof voor het conditioneren, reinigen, verwijderen van eiwitten, desinfecteren, spoelen en bewaren van contactlenzen.

Het dragen van contactlenzen, vooral in een wereld met minder slaap en toegenomen computergebruik, is een uitdaging voor de ogen om comfortabel te blijven en gezond te blijven. We hebben een lensvloeistof ontwikkeld die werkt zoals uw ogen. De Biotrue multifunctionele lensvloeistof bevochtigt op dezelfde manier als uw ogen. Het maakt gebruik van een bevochtigingsmiddel dat ook in het menselijk oog voorkomt en heeft een pH-waarde die is afgestemd op de pH-waarde van een gezond menselijk oog. Biotrue multifunctionele lensvloeistof helpt voorkomen dat specifieke eiwitten in het oog denatureren, vecht tegen ziektekiemen en zorgt voor schone lenzen en een gezonde lenservaring.

Naast uitstekende desinfectie bevat Biotrue drie bio-geïnspireerde innovaties:

  • De pH-waarde komt overeen met de pH-waarde van gezond menselijk traanvocht.
  • Het bevat een bevochtigingsmiddel dat ook in het oog voorkomt.
  • Met zijn dubbele desinfectiesysteem reinigt en bestrijdt Biotrue kiemen.
  • Biotrue kan uw contactlenzen tot wel 20 uur vochtig houden. Daarom is 97% van degenen die het hebben geprobeerd tevreden met Biotrue!

Productkenmerken en voordelen

Met zijn dubbele desinfectiesysteem reinigt en bestrijdt het kiemen.

Het bevat een bevochtigingsmiddel dat ook in het oog voorkomt.

De pH-waarde komt overeen met de pH-waarde van gezond menselijk traanvocht.

INSTRUCTIES: Om uw lenzen te conditioneren, reinigen, verwijderen en desinfecteren, volgt u deze eenvoudige stappen:

Stap 1: Breng minstens 3 druppels Biotrue multifunctionele oplossing aan op beide zijden van de lens en wrijf zachtjes gedurende 20 seconden. Stap 2: Spoel beide zijden van de lens grondig gedurende 5 seconden met Biotrue multifunctionele oplossing.

Laat uw lenzen minstens 4 uur weken in Biotrue multifunctionele oplossing. Vergeet niet altijd verse oplossing te gebruiken - gooi de oude oplossing weg na elk gebruik. Uw lens is klaar om te dragen. Als er zich nog enig vuil op de contactlens bevindt, spoel deze dan voor het inbrengen af met Biotrue multifunctionele oplossing. Volg altijd de instructies van uw oogarts. Op basis van uw individuele traanchemie en het draagschema van de lenzen kan uw oogarts aanvullende producten of procedures aanbevelen.

Bewaar uw lenzen niet in gewoon zout water in plaats van Biotrue. Zoutwater desinfecteert niet. Voordat u uw lenzen inbrengt, moeten ze worden gereinigd en gedesinfecteerd met Biotrue multifunctionele oplossing.

SAMENSTELLING: Steriele, isotone oplossing die hyaluronaat, sulfobetaïnen, poloxamine, boorzuur, natriumboraat, dinatriumedetaat en natriumchloride bevat, met 0,00013% polyaminopropylbiguanide (poliaminopropylbiguanide) voor dubbel gebruik en 0,0001% polyquaternium als conserveermiddel.

TOEPASSING: Bij dagelijks gebruik lost Biotrue multifunctionele oplossing eiwitten op, reinigt, verwijdert en verwijdert het vuil, afzettingen en afzettingen van zachte contactlenzen, inclusief siliconen hydrogel contactlenzen. Biotrue multifunctionele oplossing kan ook worden gebruikt voor het spoelen van lenzen.

Voordelen van Biotrue: Biotrue multifunctionele oplossing werkt zoals uw ogen. Het bevat een bevochtigingsmiddel dat zich in het oog van een gezond persoon bevindt. Biotrue multifunctionele oplossing biedt bevochtiging van lenzen voor comfortabel dragen. Biotrue multifunctionele oplossing helpt om individuele lensbeschadigingen te voorkomen die kunnen voortkomen uit denaturatie van eiwitten die afkomstig zijn van heldere lenzen en helpt afzettingen voorkomen die ongemak kunnen veroorzaken en de draagtijd van lenzen kunnen verkorten. Met gehydrateerde en schone lenzen maakt Biotrue contactlensdragen de hele dag comfortabel. Biotrue is een oplossing die werkt zoals uw ogen.

AANWIJZINGEN (toepassingen): Biotrue multifunctionele oplossing kan dagelijks worden gebruikt voor het conditioneren, reinigen, verwijderen van eiwitten, spoelen, chemische (niet thermische) desinfectie en opslag van zachte (hydrofiele) contactlenzen, inclusief siliconen hydrogel contactlenzen.

CONTRA-INDICATIES (redenen om niet te gebruiken): Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Het is belangrijk om de instructies van uw oogarts te volgen voor het juiste gebruik van lenzen en lensverzorgingsproducten, inclusief het juiste gebruik van de lenshouder.

Oogproblemen, waaronder hoornvlieszweren, kunnen zich snel ontwikkelen en leiden tot verlies van het gezichtsvermogen. Contactlenzen mogen 's nachts en tijdens de slaap niet worden gedragen. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat het risico op ernstige bijwerkingen toeneemt als deze lenzen 's nachts worden gedragen.

Als u ongemak, overmatige tranen, veranderingen in het gezichtsvermogen, vreemde lichaamsgevoelens in het oog, roodheid van het oog, verminderde gezichtsscherpte, wazig zicht, regenbogen of schitteringen rond objecten, lichtgevoeligheid (fotofobie) of droge ogen opmerkt:

Verwijder onmiddellijk de lens. Als het ongemak of het probleem verdwijnt, inspecteer dan de lens grondig. Als de lens op enigerlei wijze beschadigd is, plaats deze dan NIET terug in het oog. Plaats de lens in de bewaardoos en neem contact op met uw oogarts. Als er verontreinigingen, wimpers of andere vreemde voorwerpen op de lens zitten, of als het probleem aanhoudt en de lens er onbeschadigd uitziet, reinig dan grondig, spoel en desinfecteer de lens en plaats deze terug. Als het probleem aanhoudt, verwijder dan onmiddellijk de lens en raadpleeg een oogarts. Om ernstige oogschade te voorkomen, moet u onmiddellijk professionele identificatie van het probleem en onmiddellijke behandeling zoeken.

Goede lensverzorgingspraktijken:

  • Voor het hanteren van lenzen altijd handen wassen en spoelen.
  • Reinig, spoel en desinfecteer lenzen bij elke verwijdering.
  • Om verwisseling te voorkomen, altijd dezelfde lens eerst gebruiken, links of rechts.
  • Spoel na gebruik altijd de lenzenhouder leeg en spoel deze met verse spoelvloeistof en laat hem drogen.
  • Bij het dragen van wegwerplenzen, gooi elke lens na verwijdering weg en vervang deze door een nieuwe lens.
Vergelijkbare producten