Filteren
Prijs (€)
€19,42 - €306,46
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
45 - 148
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?
Gepolariseerd

Witte zonnebrillen

 

287Product
 

Collecties Witte Zonnebrillen

In zonnebrilcollecties speelt de kleur wit een net zo belangrijke rol als zwarte zonnebrillen. Kies uit onze kenmerkende merken om degene te vinden die het beste bij je past: Ray-Ban zonnebrillen, Oakley zonnebrillen, Polaroid zonnebrillen, Harley-Davidson zonnebrillen, Versace zonnebrillen, Dolce & Gabbana zonnebrillen.

Gepolariseerde Lenzen

In gepolariseerde zonnebrillen filtert de lens horizontaal invallend verblindend licht, zoals licht dat wordt gereflecteerd door water, grond en diverse oppervlakken, waardoor schittering wordt verminderd en daardoor een veel betere visuele ervaring wordt geboden.

Gepolariseerde modellen zijn ook verkrijgbaar in het assortiment witte zonnebrillen.

Gepolariseerde Zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen werden voor het eerst gemaakt door Edwin H. Land, die het polariserende materiaal uitvond dat op de lenzen van zonnebrillen kan worden aangebracht, waardoor ze gepolariseerde zonnebrillen worden.

Het polariserende materiaal bestaat uit microscopische kristallen en sulfaat-gebaseerde chemicaliën ingebed in een zeer dun, filmachtig, transparant nitrocellulosemateriaal. Lenzen uitgerust met gepolariseerd materiaal laten alleen verticale lichtstralen door. Met andere woorden, het filtert verblindend licht dat wordt gereflecteerd door water, grond en diverse oppervlakken, waardoor onze ogen worden beschermd tegen oogvermoeidheid en extreme veranderingen in lichtomstandigheden.

Gepolariseerde zonnebrillen zijn een ideale keuze voor sporten, wandelen, andere buitenactiviteiten, en worden sterk aanbevolen voor mensen met lichtgevoelige ogen of die veel rijden. Voor autorijden is de ideale keuze zonnebrillen met bruine of grijze gepolariseerde lenzen.

Welke Vorm Montuur te Kiezen voor Zonnebrillen?

Wat betreft de vorm van zonnebrilmonturen, is het belangrijk om te overwegen hoe je ze wilt gebruiken. Voor dagelijks gebruik kun je kiezen uit kleinere vormen tot klassiekers, of zelfs extreem grote zonnebrillen.

Het is belangrijk om een montuur te kiezen dat het meest comfortabel voor je is en goed op je gezicht past. Het is het beste om zonnebrilmaten te kiezen die de gebieden rond je ogen zo