Filteren

Swarovski zonnebril

 

Swarovski - Kristal en Strass

Swarovski is een Oostenrijkse glasfabrikant met hoofdkantoor in Wattens, Oostenrijk, en opereert als een familiebedrijf sinds de oprichting door Daniel Swarovski in 1895.

Swarovski

Het bedrijf is verdeeld in drie belangrijke industrieën: Swarovski Crystal Business, dat voornamelijk kristalglaswerk, sieraden en accessoires produceert; Swarovski Optik, dat optische instrumenten produceert zoals telescopen, richtkijkers en verrekijkers; en Tyrolit.

Swarovski Zonnebrillen voor Dames

Elk stuk in de Swarovski dameszonnebrillen collectie straalt een stijlvolle en elegante uitstraling uit. Onder de Swarovski zonnebrilstukken vind je zwart, bruin, paars, roze, grijs, zilver, blauw, groen, oranje, of zelfs blauwe kleuren.

Swarovski zonnebrillen

De lenskleur van de zonnebrillen kan ook variëren. Er zijn verschillende combinaties beschikbaar voor zonnebrillen. Bij het selecteren van het perfecte product kan een zwart montuur van zonnebrillen goed worden gecombineerd met zwarte, bruine, grijze, of groene lenzen.

Swarovski zonnebrillen paars

De fabrikant gebruikt vaak tinten paars voor zonnebrillen, zowel voor het montuur als de lens. Strass steentjes zijn ook een decoratief element in zonnebrillen. Zonnebrillen met strass steentjes hebben een stijltrend gezet.

Swarovski paarse zonnebrillen

Swarovski Dames Brilmonturen en Swarovski Strass Brilmonturen

Bruine, zwarte, en groene monturen zijn ook te vinden onder de Swarovski dames brilmontuur producten. Swarovski strass brilmonturen zijn iconische decoratieve elementen die typerend zijn voor het merk. Een Swarovski brilmontuur is een perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Swarovski strass brilmonturen

Blader door het uitgelichte Swarovski dames brilmontuur assortiment en vind het stuk dat het beste bij je past.

Swarovski Zonnebrillen - Welke Montuurvorm te Kiezen?

Bij het overwegen van de geschikte montuurvorm voor Swarovski zonnebrillen, is het de moeite waard om na te denken over het doel waarvoor je ze wilt gebruiken. Voor dagelijks gebruik kun je kiezen uit kleinere vormen tot klassieke, of zelfs extreem grote zonnebrillen.

Het is belangrijk om een montuur te kiezen dat het meest comfortabel voor je is en goed op je gezicht past. Het is raadzaam om zonnebrilmaten te kiezen die de gebieden rond je ogen zo veel mogelijk bedekken.

Swarovski Zonnebrillen - Gepolariseerde Lens

De lens in originele Swarovski gepolariseerde zonnebrillen filtert horizontaal binnenkomende verblindende lichtstralen, zoals licht gereflecteerd van water, land, en diverse oppervlakken, waardoor schittering wordt verminderd en dus een veel betere visuele ervaring wordt geboden. Gepolariseerde producten kunnen een uitstekende keuze zijn voor sport, autorijden, en wandelen.

Swarovski zonnebrillen gepolariseerde lens

Er zijn ook verschillende opties voor de kleur van gepolariseerde lenzen.

Het gepolariseerde lensmateriaal is een mengsel van zeer dun, filmachtig, transparant nitrocellulosemateriaal "geplant" met microscopische kristallen en sulfaat gebaseerde andere chemische stoffen. Zonnebrillen met gepolariseerd materiaal laten alleen verticaal georiënteerde lichtstralen toe om door te gaan. Met andere woorden, verblindend licht gereflecteerd van oppervlakken en diverse materiaalgrenzen gaat niet door de lens.

Swarovski Zonnebrillen Promotie

Kies uit ons uitzonderlijke assortiment zonnebrillen voor dames, heren, en kinderen.

Onze opticien verkoopt alleen authentieke producten, en we garanderen natuurlijk de echtheid van de producten. Het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, traceerbare bronnen.

Swarovski Zonnebrillen in het eOptiek.nl Assortiment

In onze webwinkel kun je kiezen uit tal van zonnebrillen voor dames, brillen voor dames, brillen voor heren, en zonnebrillen voor heren.