Filteren
Prijs (€)
€7,18 - €20,90
Wat zoek je?
Op voorraad?
Merk
Fabrikant
Inhoud
Voor vlakken

Spray & Clean contactlensverzorging

Menicon Spray & Clean is een conserveringsmiddelvrije oplossing voor het reinigen van alle harde, gasdoorlaatbare contactlenzen om afzettingen te verwijderen.

3Product

    Spray and Clean vloeistof verwijdert afzettingen snel en gemakkelijk voor het meest comfortabele dragen van harde contactlenzen elke dag. Het gebruik van Menicon's Spray & Clean vloeistof voorkomt geïrriteerde ogen. Het bevat geen conserveringsmiddelen, is een zachte reinigingsvloeistof en is daarom geschikt voor mensen met gevoelige ogen. De spray is compatibel met alle gasdoorlaatbare lenzen.

    Spray & Clean is gemakkelijk in gebruik. Het bevat zowel anionogene als niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, dus het is van essentieel belang om de lenzen na gebruik van de spray af te spoelen met Menicare Plus oplossing voor harde contacten. Nooit rechtstreeks in het oog sprayen en niet gebruiken voor zachte lenzen.

    De eerste stap is om een harde contactlens uit het oog te halen en in de palm van uw hand te leggen. Breng vervolgens de Spray & Clean oplossing aan op de lens en wrijf de lens zachtjes tussen uw vingers. Spoel de lens af met MeniCare Plus-oplossing en doe de lens vervolgens in een zakje gevuld met MeniCare Plus-oplossing voor een nacht desinfectie. Doe hetzelfde voor de andere lens. Na gebruik sluit u de fles goed af en gooit u na 3 maanden de resterende oplossing weg.