Ekisol (100 ml)
Ekisol (100 ml)
3,90

Ekisol (100 ml)

3,90
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Inhoud
120 ml of minder
Type oplossing
Multifunctioneel (zachte lens)
Voor welk type lens
Zachte lens
Voor vlakken
Ja
Uren om lenzen in de oplossing te laten
4
Inclusief
1 lenshouder
Artikelnummer
SOL_EKIS_100_ML
Details

EKISOL (100 ml) contactlensvloeistof + contactlenshouder

INFORMATIE

Ekisol is een op planten gebaseerde oplossing die is gebaseerd op het gebruik van echinacea- en zonnebloemzaadplantmoleculen. Ekisol biedt voordelen die verband houden met de perfect natuurlijke keuze.

Ekisol wordt aanbevolen voor het desinfecteren, bewaren, reinigen en hydrateren van alle zachte en gekleurde contactlenzen. Ekisol is verrijkt met hyaluronzuur. Het natriumhyaluronaatpolymeer met hoge viscositeit verbetert het bevochtigen van lenzen en biocompatibiliteit, wat zorgt voor een voortdurend gehydrateerd gevoel.

Inhoud: 1 fles 385 ml + contactlenshouder

Voordelen:

  • Herstelt de hydratatie van alle contactlenzen
  • Bevat natriumhyaluronaat voor uitstekend comfort en langdurige hydratatie
  • Desinfecteert, reinigt, hydrateert en bewaart alle zachte en gekleurde contactlenzen
  • Milde formule voor gevoelige en droge ogen

Het polymeer natriumhyaluronaat met hoge viscositeit verbetert de bevochtiging van lenzen en biotolerantie door de ogen continu gehydrateerd te houden.

GEBRUIKSAANWIJZING

  • Was uw handen grondig.
  • Verwijder de lenzen, giet een druppel Ekisol in uw handpalm en wrijf de lenzen enkele seconden. Spoel de lenzen af met Ekisol en laat ze minstens 4 uur in de oplossing staan, of 's nachts.
  • Voordat u de lenzen in uw ogen plaatst, spoelt u ze nogmaals af met Ekisol.

VOORZORGSMAATREGELEN EN WAARSCHUWINGEN

Te gebruiken binnen 60 dagen na opening. Bewaren onder de 30°C. Gebruik het product niet als de sluiting van de dop beschadigd is. Als de lenzen langer dan 7 dagen in de oplossing staan, herhaal dan het proces. Gebruik het product niet bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Bij ongemak of langdurige irritatie, stop het gebruik van het product en raadpleeg een specialist. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik het product niet na de vervaldatum. Spoel de lenzen nooit af met kraanwater. Slik het product niet in. Raadpleeg een specialist voordat u enig medicijn in verband met de lenzen gebruikt.

AANBEVELINGEN: Er zijn geen bekende contra-indicaties.

SAMENSTELLING: Polihexamethyleenbiguanide 0,0002%, Echinacea Plus 0,001%, GPI 0,012%, Hydroxyethylcellulose 0,15%, Poloxamer 407 0,2%, Hyaluronzuur.

Vergelijkbare producten