ReNu MPS Sensitive Eyes (360 ml)
ReNu MPS Sensitive Eyes (360 ml)
9,90

ReNu MPS Sensitive Eyes (360 ml)

9,90
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Merk
Fabrikant
Inhoud
Tussen 120 en 360 ml
Type oplossing
Multifunctioneel (zachte lens)
Voor welk type lens
Zachte lens
Uren om lenzen in de oplossing te laten
4
Inclusief
1 lenshouder
EAN
7391899840611
Artikelnummer
RNMPS360
Details

De Bausch&Lomb ReNu MPS 360 ml contactlensvloeistof is een uitstekende keuze voor gevoelige ogen. Dankzij de eiwitverwijderende werking verwijdert het effectief vuil dat zich gedurende de dag - zelfs na langdurig gebruik - op het oppervlak van de contactlens heeft opgehoopt. ReNu MPS verzorgingsvloeistof draagt bij aan comfortabel en gezond contactlensgebruik.

ReNu MPS Sensitive Eyes (360 ml) contactlensvloeistof met opbergdoos

Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig en bewaar deze.

Gebruiksaanwijzing Volg deze eenvoudige stappen voor reiniging en desinfectie.

STAP 1: Breng 3 druppels ReNu MPS Multi-Purpose Solution aan op beide zijden van de lens en wrijf voorzichtig gedurende 20 seconden.

STAP 2: Spoel beide zijden van de lens grondig af met ReNu MPS Multi-Purpose Solution.

STAP 3: Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse ReNu MPS Multi-Purpose Solution. Laat minstens 4 uur weken. Gebruik altijd verse oplossing. De lenzen zijn klaar voor gebruik. Er is geen behoefte aan zoutoplossing om te spoelen. Als er enige verontreiniging op het oppervlak achterblijft, spoel dan voor het inbrengen af met ReNu MPS Multi-Purpose Solution. Volg altijd de instructies van uw oogarts op. Afhankelijk van uw traanchemie en lenstijdschema kan uw oogarts aanvullende producten of procedures aanbevelen.

WEKELIJKSE REINIGING: Sommige dragers hebben mogelijk een enzymatische reiniger nodig voor het verwijderen van eiwitten. Raadpleeg uw oogarts.

OPSLAG: U kunt de lenzen in de geopende lenshouder bewaren, klaar voor gebruik, tot maximaal 30 dagen.

SAMENSTELLING: Steriele, isotone oplossing bevat boorzuur, dinatrium-edetaat, 1% poloxamine, natriumboraat en natriumchloride; geconserveerd met DYMED (polyaminopropyl biguanide) 0,00005%.

EFFECT: Reinigt, ontspant en verwijdert folie, afzettingen en verontreinigingen van zachte contactlenzen. Doodt schadelijke micro-organismen op het oppervlak van de lenzen. Het spoelt, bewaart en bevochtigt de lenzen voor het inbrengen.

BIJWERKINGEN:

Gebruik het product niet als u allergisch bent voor een van de ingrediënten.

WAARSCHUWINGEN:

Het is belangrijk om alle etiketteringsinstructies te volgen voor evenredig gebruik van lenzen en langetermijnzorgproducten, inclusief de lenshouder. Oogproblemen, inclusief hoornvlieszweren, kunnen zich snel ontwikkelen en leiden tot verlies van het gezichtsvermogen. Daglenzen worden niet aanbevolen om 's nachts te dragen en mogen niet tijdens het slapen worden gedragen. Klinische studies hebben aangetoond dat het dragen van lenzen 's nachts het risico op ernstige bijwerkingen verhoogt. Lenzen moeten regelmatig worden verwijderd, gereinigd, gedesinfecteerd, gedeponeerd en vervangen volgens het schema voorgeschreven door de oogarts. Klinische studies hebben aangetoond dat langdurige lensgebruikers een hogere frequentie van ernstige bijwerkingen hebben dan dagelijkse lensgebruikers. Als u ongemak, overmatig tranen, wazig zicht of roodheid van het oog ervaart, verwijder dan onmiddellijk de lens en neem onmiddellijk contact op met uw oogarts. Contactlensdragers wordt aanbevolen om tweemaal per jaar of zo vaak als voorgeschreven door hun behandelaar een controle te ondergaan. Elke keer dat u lenzen opbergt, vult u de lenshouder met verse oplossing. Gooi de oplossing weg zonder deze te hergebruiken nadat de lenzen uit de lenshouder zijn gehaald. Giet af, reinig en spoel de lenshouder met ReNu MPS Multi-Purpose Solution na gebruik. Houd de lenshouder droog tijdens het drogen. Draai de lenshouder om tijdens het drogen om de oplossing te laten weglopen. Vervang de lenshouder maandelijks.

VOORZORGSMAATREGELEN

 • Volg altijd de instructies voor gebruik. Het negeren van de instructies kan leiden tot verlies van het gezichtsvermogen.
 • Bezoek regelmatig uw oogarts.
 • Was uw handen altijd vóór het hanteren van lenzen.
 • Gebruik geen kraanwater, gebotteld water of speeksel met lenzen of lenshouders.
 • Gebruik alleen verse oplossing voor het reinigen en desinfecteren van contactlenzen.
 • Zout- of herbevochtigingsdruppels desinfecteren de lenzen niet. Vervang lenzen altijd zoals aangegeven.
 • Vervang uw lens elke maand.
 • Om vervuiling te voorkomen, mag u de punt van de container niet aanraken met een oppervlak.
 • Draai de dop na gebruik weer op de fles.
 • De vloeistof mag niet worden gebruikt met oogmedicatie, behalve onder medisch toezicht.
 • Niet geschikt voor thermische desinfectie.
 • Bewaar de fles goed gesloten als deze niet in gebruik is.
 • Gebruik de vloeistof vóór de vervaldatum die op de doos en de fles staat vermeld.
 • Gooi de overgebleven vloeistof weg binnen 90 dagen na opening.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Bewaren bij kamertemperatuur.
Vergelijkbare producten