Filteren
Prijs (€)
€94,42 - €172,54
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
55 - 58
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Kleur lens
Wat zoek je?
Gepolariseerd

Ray-Ban Caravan zonnebril

 

11Product

Ray-Ban Caravan Zonnebrillen: Een nieuwe kijk op de Ray-Ban Aviator Zonnebrillen

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1957, zijn de Ray-Ban Caravan zonnebrillen een gestroomlijnd, geometrisch model, als alternatief voor de klassieke Ray-Ban Aviator zonnebrillen. Het Ray-Ban logo is zichtbaar op de neussteuntjes en lenzen. De Caravan heeft hoekige lenzen en monturen in vergelijking met de Aviator's traanvormige lenzen, die beschikbaar zijn in gepolariseerde en voorgeschreven versies in de dames zonnebrillen en heren zonnebrillen Ray-Ban collectie. Het Caravan montuurtype is vergelijkbaar met piloten zonnebrillen maar hoekiger, met dezelfde montuurkleur als de basistypen van de pilotencollectie en ook de lenskleur.

Draag de Caravan RX 3636V 2501 zonnebrillen in pistoolmetaal, goud of zilveren monturen, en de lenskleur kan kristal groen vast, kristal grijs spiegel, of voorgeschreven zijn.

Ray-Ban Caravan Zonnebrillen Uitverkoop

De Ray-Ban brilmonturen en Ray-Ban zonnebrillen modellen worden beschouwd als tijdloze klassiekers gecreëerd door het optische bedrijf Bausch + Lomb. Ray-Ban zonnebrillen, geïnspireerd door het iconische succes van de Ray-Ban Aviator, werden gemaakt in zijn beeld. De kleur en stijl van het metalen montuur zijn hetzelfde gebleven, maar in plaats van traanvormige lenzen volgen de lenzen meer hoekige bochten, met behoud van de basiskleuren die typerend zijn voor Aviator herenzonnebrillen.

De Ray-Ban merkmodellen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, en dit geldt ook voor de Caravan zonnebrilmodellen, omdat ze een prettig aanvoelend metalen montuur hebben, waardoor ze extreem lichtgewicht maar toch duurzaam zijn. Het product is primair ontworpen voor mannen vanwege de grotere maten, maar het kan ook een perfecte keuze zijn voor dames die iets grotere lens- en montuurmaten en hoekige vormen verkiezen.

Ray-Ban Cavaran Brillencollectie

Later, in 1952, werd het Ray-Ban Wayfarer zonnebrilmodel gecreëerd, dat al snel een favoriet werd van Hollywoodsterren zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson, of James Dean. Een hoogtepunt van de jaren 1980 was de recreatie van de Ray-Ban Clubmaster, die de stijl van het Browline-montuur uit eind jaren 1940 opnieuw interpreteerde met wat nonchalance, onconventioneel ontwerp, en een echt onderscheidende lensvorm. Het is vermeldenswaardig een andere klassieker, het Ray-Ban hexagonale montuur, dat een zeshoekige, zeer smalle metalen montuur heeft.

Ray-Ban Caravan Zonnebrillen

Ray-Ban Caravan Brillencollectie voor Vrouwen

Vrouwen kunnen kiezen uit iconische modellen in de Ray-Ban dames brilmontuur collectie, zoals Ray-Ban Aviator brillen, Ray-Ban Clubmaster brillen, of zelfs Ray-Ban Round brillen.

Ray-Ban Caravan Brillencollectie voor Mannen

De verkoop van Ray-Ban heren brillen omvat meer dan 100 Ray-Ban brillen, waaronder Ray-Ban Wayfarer brillen, Ray-Ban Aviator brillen, of zelfs Ray-Ban Hexagonal brillen modellen.

Ray-Ban: Ray-Ban Caravan Zonnebrillen, Ruime Keuze

Er zijn veel online winkels die optische producten verkopen in de online wereld, maar het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, traceerbare bronnen. Onze opticien verkoopt alleen authentieke producten, en we garanderen de authenticiteit van de producten.

Kies uit onze iconische selectie van zonnebrillen voor vrouwen en mannen en profiteer van onze aanbiedingen op Ray-Ban zonnebrillen in onze online winkel.

Ray-Ban Zonnebrillen