Filteren

Ralph Lauren zonnebrillen

 

Ralph Lauren - Weerspiegeling van de Amerikaanse geest

Ralph Lauren werkte vanuit een van de filialen van het Empire State Building in New York, waar hij herenstropdassen verkocht. Met deze achtergrond breidde het Ralph Lauren-merk al snel uit tot een volledige lijn herenkleding, die Lauren "Polo" noemde, als eerbetoon aan zijn liefde voor sport. Hierna lanceerde Ralph Lauren een complete collectie voor vrouwen en opende later zijn eerste winkel op Rodeo Drive in het prestigieuze Beverly Hills.

Ralph Lauren zonnebrillen

Ralph Lauren werd echt een van 's werelds sterkste modemerken. De productlijnen van Ralph Lauren omvatten alle gebieden van de mode, waaronder herenkleding, dameskleding, dameshorloges en sieraden, en sportkleding. Modieuze accessoires, zoals Ralph Lauren-zonnebrillen voor heren en Ralph Lauren-zonnebrillen voor dames, maken ook deel uit van het productpalet.

Ralph Lauren Dameszonnebrillencollectie

Ralph Lauren dameszonnebrillen weerspiegelen eenvoud, sportiviteit met luxe elementen. In onze Ralph Lauren dameszonnebrillencollectie kunt u niet alleen zwarte zonnebrilproducten vinden, maar ook bruine, blauwe of zelfs rode modellen.

Ralph Lauren zonnebrillen voor dames

Ralph Lauren Herenzonnebrilmodellen

In de collectie herenzonnebrillen van Ralph Lauren combineren de producten sportieve elegantie met luxe uitstraling. Elk product van Ralph Lauren herenzonnebril is gemaakt van uitstekende materialen en omvat zowel metalen als kunststof materialen.

Ralph Lauren zonnebrillen voor heren

Ralph Lauren Brilmontuur voor Dames

De modellen van het Ralph Lauren brilmontuur benadrukken producten van brillen voor dames. Brillen voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en materialen. De selectie van Ralph Lauren brilmonturen voor dames omvat ronde, ovale en vierkante vormen.

Ralph Lauren brilmontuur voor dames

Ralph Lauren Brilmontuur Herencollectie

Naast de brillen selectie voor dames, is het vermelden waard dat de Ralph Lauren brilmontuur herencollectie ook stukken bevat. Verschillende luxueuze ontwerpen versterken de herenbrillencollectie. Kies uit de gepresenteerde herenbrillen en vind het stuk dat het beste bij u past.

Welke vorm van Ralph Lauren Zonnebrilmontuur moet u kiezen?

Bij het kiezen van de juiste vorm van Ralph Lauren zonnebrillen, is het de moeite waard om te overwegen waarvoor u ze wilt gebruiken. Voor dagelijks gebruik kunt u kiezen uit kleinere vormen, klassieke stijlen, of zelfs extreem grote zonnebrillen.

Het is belangrijk om een montuur te kiezen dat het meest comfortabel is voor ons en goed past op ons gezicht. Bij voorkeur kiest u zonnebrilmaten die de gebieden rond onze ogen zo veel mogelijk bedekken.

Ralph Lauren Zonnebrillen - Gepolariseerde Lenzen

De lens in Ralph Lauren gepolariseerde zonnebrillen filtert horizontaal aankomende verblindende lichtstralen, zoals licht dat wordt gereflecteerd door water, grond en diverse oppervlakken, waardoor schittering wordt verminderd en zo een veel betere visuele ervaring wordt geboden. Gepolariseerde producten kunnen een uitstekende keuze zijn voor sport, rijden, wandelen en meer.

U kunt ook kiezen uit verschillende opties onder de kleuren van gepolariseerde lenzen.

Het materiaal van de gepolariseerde lens is een mengsel van zeer dun, filmachtig, transparant nitrocellulosemateriaal "geplant" met microscopische kristallen en sulfaatgebonden andere chemische stoffen. Zonnebrillen met gepolariseerd materiaal laten alleen verticaal georiënteerde lichtstralen door. Dat wil zeggen, verblindend licht gereflecteerd door oppervlakken en diverse materiaal grenzen passeren niet door de lens.

Ralph Lauren Zonnebrillen Promotie bij eOptiek

Kies uit ons uitzonderlijke assortiment zonnebrillen voor dames, heren en kinderen.

Onze online winkel verkoopt alleen authentieke producten, en we garanderen natuurlijk de echtheid van de producten. Het is belangrijk om alleen te kopen bij betrouwbare, traceerbare bronnen.