Filteren
Prijs (€)
€11,98 - €34,51
Wat zoek je?
Op voorraad?
Merk
Fabrikant

Progent eiwit oplosmiddel

Om het comfort en de gezondheid van de ogen te garanderen en de levensduur van gasdoorlatende lenzen te verlengen, wordt patiënten aangeraden wekelijks Progent weekvloeistof te gebruiken. Dit is een zeer doeltreffende afzettings- en proteïneverwijderaar en is compatibel met alle harde contactlenzen.

3Product

Progent contactlensvloeistof van Menicon is een proteïneverwijderaar, ontsmettingsmiddel en intensief wekelijks reinigingsmiddel dat compatibel is met alle gasdoorlaatbare contactlenzen. De oplossing reinigt en verwijdert proteïnen van het oppervlak van harde contactlenzen door ze eenvoudigweg 30 minuten in de vloeistof te laten weken.

Deze oplossing heeft een krachtige en snelle werking tegen alle organismen die contactlenzen kunnen besmetten, waaronder bacteriën, schimmels, gisten en virussen.

Progent bestaat uit twee steriele bestanddelen: natriumhypochloriet (Progent A) en kaliumbromide (Progent B). Wanneer de componenten A en B met elkaar worden vermengd, ontstaat een oxidatiereductiereactie die desinfecteert en eiwitten en vuil verwijdert van harde lenzen.

Progent hard contacts solution wordt eenmaal per week gebruikt om afzettingen van gasdoorlaatbare lenzen te verwijderen. Het wordt aanbevolen om samen met Menicare Plus of Menicare Pure te gebruiken.