Filteren
Prijs (€)
€4,54 - €34,51
Wat zoek je?
Op voorraad?
Merk
Fabrikant
Inhoud
Voor vlakken

Menicon contactlensvloeistof

Menicon's dagelijkse of wekelijkse reinigings- en desinfectievloeistoffen (MeniCare Plus, ManiCare Pure, Menicon Progen en Menicon Spray & Clean) zijn speciaal ontworpen voor harde lenzen om een zo comfortabel en gezond mogelijk draagcomfort te garanderen.

18Product
 

Menicon oplossingen zijn ideaal voor de dagelijkse en wekelijkse reiniging en desinfectie van harde contactlenzen.

Het assortiment omvat:

- MeniCare Plus, dat desinfecteert en zorgt voor de dagelijkse reiniging van harde contactlenzen.

- MeniCare Pure, een nieuwe dagelijkse reinigingsvloeistof voor gevoelige ogen.

- Menicon Progent, harde lenzenvloeistof voor intensieve wekelijkse verwijdering van proteïnen.

- Menicon Spray & Clean, voor de dagelijkse reiniging en verwijdering van afzettingen van het oppervlak van harde lenzen.

 

MeniCare Plus is een veelzijdige oplossing voor harde contactlenzen die voldoet aan de hoge verwachtingen van alle dragers van gasdoorlaatbare lenzen. Met MeniCare Plus kan maximaal comfort worden bereikt door de bevochtiging te verbeteren en lensafzettingen te verminderen.

MeniCare Pure contactlensvloeistof is de eerste vloeistof die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, met ontsmettingsmiddelen, vitamine C glucoside en hyaluronzuur. Bovendien is tijdens de productie een dubbele filtratie uitgevoerd om ongewenste deeltjes te verwijderen, maar ook om de zuiverheid van de oplossing te garanderen.

Menicon Progent is een proteïneverwijderaar, ontsmettingsmiddel en intensief wekelijks reinigingsmiddel dat compatibel is met alle gasdoorlaatbare contactlenzen. De oplossing reinigt en verwijdert proteïnen van het oppervlak van harde contactlenzen door ze eenvoudigweg 30 minuten in de vloeistof te laten weken.

Menicon Spray & Clean is een zachte, niet-schurende, conserveringsmiddelvrije vloeistof die geschikt is voor alle harde contactlenzen.