Filteren

Marc by Marc Jacobs zonnebrillen

 

Marc Jacobs richtte zijn eigen modehuis, Marc by Marc Jacobs, op in 1986, en lanceerde kort daarna het internationale bedrijf Marc Jacobs International met zijn zakenpartner, Robert Duffy.

In de afgelopen dertig jaar heeft het merk wereldwijd minstens 100 winkels geopend, met een portfolio dat bestaat uit kleding voor vrouwen en mannen, schoenen, horloges, parfums, brillen en zonnebrillen. De zonnebrilcollecties van Marc by Marc Jacobs combineren verschillende stijlen op een spannende, speelse manier en roepen jeugdigheid en vrijheid op voor dragers van alle leeftijden.

Marc by Marc Jacobs zonnebrillen zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun unieke stijl. Ze omarmen oversized vormen, vierkanten, vlinderframes en gemodificeerde pilotenstijlen, maar bevatten ook populaire, meer klassieke vormen onder hun modellen. De collecties bevatten zeer diverse creaties en stijlen, die voldoen aan de ideale zonnebril van elke generatie.

Als je wilt ontsnappen aan de alledaagsheid en verlangt naar iets spannends en onconventioneels, dan zijn Marc by Marc Jacobs zonnebrillen de perfecte keuze! Het bestellen van Marc by Marc Jacobs zonnebrillen online is ook een geweldige keuze qua prijs. Bezit een Marc by Marc Jacobs zonnebril met online bestellen, gegarandeerd tegen de beste prijs.