Filteren

Hugo Boss zonnebrillen

 

Hugo Boss Zonnebrillen - Stijl, Betrouwbaarheid, Premium Kwaliteit

Hugo Boss werd opgericht in 1924 door Hugo Ferdinand Boss, een Duitse modeontwerper en zakenman. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op het produceren van alledaagse kleding, maar met de opkomst van de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij in de jaren 1930, verschoof de nadruk naar de productie en verkoop van militaire uniformen, wat destijds de verkoop aanzienlijk deed toenemen.

Na de Tweede Wereldoorlog en het overlijden van oprichter Hugo Boss, zag de jaren 1950 een verschuiving van uniformen naar de productie van herenkostuums, wat een nieuw tijdperk markeerde voor het bedrijf. De volgende belangrijke mijlpaal was de beursgang van het bedrijf in 1988, gevolgd door de lancering van de eerste geurlijn, heren- en damescollecties, en specifiek kindercollecties. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd mode-netwerk, met bijna 15.000 werknemers tegen 2018.

Hugo Boss zonnebrillen

Hugo Boss brillen en zonnebrillen hebben altijd premium kwaliteit vertegenwoordigd en blijven dat doen in de modewereld. Hun producten zijn geboren uit verfijnde elegantie en stijl. Het dragen ervan is een uitstekende keuze voor elke situatie, of het nu een plezierige vrijetijdsactiviteit is of een serieuze zakelijke onderhandeling. Blader door ons assortiment Hugo Boss herenzonnebrillen en Hugo Boss dameszonnebrillen, en vind de perfecte zonnebrillen voor dames of heren voor jou tegen echt gunstige prijzen. Mis onze diverse promotieaanbiedingen voor merkzonnebrillen niet!

Hugo Boss Zonnebrillen

Er zijn drie belangrijke factoren waaraan een paar zonnebrillen moet voldoen om optimale bescherming voor onze ogen te bieden tegen schadelijke UV-straling. De ziel van zonnebrillen is voornamelijk de lens, die de volgende kenmerken moet hebben. Het belangrijkste is dat het schadelijke UV-stralen tot 400 nanometer filtert (zonnebrillen gemarkeerd UV 400). Op deze manier zijn onze ogen beschermd tegen ultraviolette straling. Al onze Hugo Boss zonnebrilmodellen voldoen aan dit criterium.

Het tweede belangrijke element van een goed paar zonnebrillen is het bieden van voldoende visueel comfort, zelfs bij zeer sterk zonlicht, zodat het ons beschermt tegen verblinding en verblindende lichtstralen. Last but not least is het belangrijk dat we een kwalitatief, contrastrijk beeld zien wanneer we uitkijken van achter de zonnebril. Als aan deze drie voorwaarden is voldaan, kunnen we er zeker van zijn dat we goede zonnebrillen hebben gekozen.

Hugo Boss Brilmonturen

De Hugo Boss brilmontuurmodellen, met een uiterst verfijnd en elegant ontwerp, zijn favorieten onder stijlvolle mannen. De Hugo Boss brilmontuurcollecties voor damesbrillen en herenbrillen zijn daarom perfect voor dagelijks gebruik en het zakelijke leven.

Hugo Boss Zonnebrillen met Aanbiedingen

Vind je nieuwe Hugo Boss zonnebril tegen een prijs lager dan de winkelprijs in onze online winkel. Onze webwinkel heeft een van de grootste voorraden contactlenzen, brillen, zonnebrillen en computerglazen in het land, waar we altijd de meest gunstige prijzen bieden.

Wij verkopen alleen authentieke producten en wij garanderen de echtheid van de producten.