Filteren
Prijs (€)
€10,06 - €322,66
Wat zoek je?
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
48 - 99
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Type montuur
Kleur lens
Gepolariseerd

Gepolariseerde zonnebrillen voor vrouwen

 

251Product
 

Gepolariseerde Zonnebrillen

Je bent misschien bekend met het gevoel wanneer je ogen gevoelig zijn voor fel zonlicht, zelfs wanneer je een zonnebril draagt. Dit gebeurt vaak omdat traditionele zonnebrilglazen niet in staat zijn om lichtreflecties, schittering en verblinding voldoende te filteren. Gepolariseerde lenzen lossen dit probleem op door gebruik te maken van een chemische stof, het polariserende materiaal. Maar wat betekent gepolariseerd en wat doet het polariserende materiaal?

Gepolariseerde zonnebrillen werden voor het eerst gemaakt door Edwin H. Land, die ook het polariserende materiaal uitvond dat kan worden toegepast op zonnebrilglazen, waardoor ze veranderen in gepolariseerde lenzen en zonnebrillen.

Het polariserende materiaal is een zeer dun, filmachtig, transparant nitrocellulosemateriaal ingebed met microscopische kristallen en sulfaatgebonden andere chemische stoffen. De lens uitgerust met gepolariseerd materiaal (gepolariseerde lens) laat alleen verticaal georiënteerde lichtstralen door. Met andere woorden, het filtert fel licht dat wordt gereflecteerd door water, de grond en verschillende oppervlakken, waardoor onze ogen worden beschermd tegen oogspanning en extreme veranderingen in lichtomstandigheden. Als gevolg hiervan biedt het een veel meer gecontrastreerde en aangename visuele ervaring vergeleken met traditionele lenzen.

  • Geen fel licht, reflecties meer
  • Scherper, meer gecontrastreerd zicht
  • Kleuren zijn uitstekend genietbaar en levendig
  • 100% UV-A en UV-B bescherming

Gepolariseerde Zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen zijn een ideale keuze voor sport, wandelen, andere buitenactiviteiten, en worden vooral aanbevolen voor mensen met lichtgevoelige ogen of die veel rijden. Voor autorijden is de meest ideale keuze een zonnebril met bruine of grijze gepolariseerde lenzen.

Ontdek onze selectie van meer dan 1000 gepolariseerde zonnebrillen voor dames, gepolariseerde zonnebrillen voor heren, en gepolariseerde zonnebrillen voor kinderen tegen echt gunstige prijzen en vind de modellen die het beste bij je passen.

Heren Gepolariseerde Zonnebrillen

Vele gerenommeerde luxemerken bieden modellen van heren gepolariseerde zonnebrillen aan, beschikbaar in onze online winkel. Je kunt Oakley zonnebrillen, Ray-Ban zonnebrillen, Polaroid zonnebrillen, Versace herenzonnebrillen, en vele andere luxe herenzonnebrillen van prestigieuze merken vinden in onze selectie. Mis onze uitgelichte deals voor herenzonnebrillen niet!

Dames Gepolariseerde Zonnebrillen

Vele gerenommeerde luxemerken bieden modellen van dames gepolariseerde zonnebrillen aan, beschikbaar in onze online winkel. Je kunt Oakley zonnebrillen, Ray-Ban zonnebrillen, Polaroid zonnebrillen, Versace dameszonnebrillen, Michael Kors zonnebrillen, Dolce & Gabbana zonnebrillen, en vele andere luxe dameszonnebrillen van prestigieuze merken vinden in onze selectie. Mis onze uitgelichte deals voor dameszonnebrillen niet!

Kinderen Gepolariseerde Zonnebrillen

Vele gerenommeerde luxemerken bieden modellen van kinderen gepolariseerde zonnebrillen aan, beschikbaar in onze online winkel. Je kunt Oakley zonnebrillen, Ray-Ban zonnebrillen, Polaroid zonnebrillen, en vele andere merken vinden die comfortabele en hoogwaardige kinderzonnebrillen aanbieden. Mis onze uitgelichte deals voor kinderzonnebrillen niet!

De Goede Zonnebrillen

Een goed paar zonnebrillen moet aan drie belangrijke criteria voldoen om optimale bescherming voor onze ogen tegen schadelijke UV-straling te bieden. De ziel van zonnebrillen is primair de lens, die aan de volgende eigenschappen moet voldoen. Het belangrijkste is dat we zonnebrillen met UV-filterlenzen moeten dragen die schadelijke UV-stralen blokkeren tot 400 nanometer (UV 400 zonnebrillen). Op deze manier zijn onze ogen beschermd tegen ultraviolette straling.

Het tweede belangrijke element van een goed paar zonnebrillen is om voldoende visueel comfort te bieden, zelfs in zeer helder zonlicht, zodat het beschermt tegen schittering en felle lichtstralen. Last but not least is het belangrijk dat wanneer we door onze zonnebrillen kijken, we een hoogwaardig, contrastrijk beeld zien. Als aan deze drie voorwaarden is voldaan, kunnen we er zeker van zijn dat we goede zonnebrillen hebben gekozen.

eOptiek - breed scala aan producten

Onze online winkel heeft een van de grootste voorraden van het land van contactlenzen, brillen, zonnebrillen, computerglazen, altijd tegen de meest gunstige prijzen.

Onze online winkel verkoopt uitsluitend echte producten, en we garanderen natuurlijk de echtheid van de producten.