Filteren
Prijs (€)
€16,78 - €322,66
Wat zoek je?
Collectie
Op voorraad?
Merk
Maat
Glasbreedte
47 - 145
Montuur materiaal
Montuur vorm
Montuur kleur
Type montuur
Kleur lens
Gepolariseerd

Gepolariseerde zonnebrillen voor mannen

 

299Product
 

Gepolariseerde Zonnebrillen

Je bent misschien bekend met het gevoel dat je ogen gevoelig zijn voor verblindend zonlicht, zelfs als je een zonnebril draagt. Dit gebeurt vaak omdat traditionele zonnebrilglazen niet in staat zijn om reflecties, schitteringen en verblinding adequaat te filteren. Gepolariseerde glazen lossen dit probleem op met behulp van een chemische stof, het polariserende materiaal. Maar wat betekent gepolariseerd en wat doet het polariserende materiaal?

Gepolariseerde zonnebrillen werden voor het eerst gemaakt door Edwin H. Land, die het polariserende materiaal uitvond dat ook kan worden toegepast op zonnebril glazen, waardoor de lens en de zonnebril gepolariseerd worden.

Het polariserende materiaal is een mengsel van microscopische kristallen en andere op sulfaat gebaseerde chemische stoffen die "ingekapseld" zijn in een zeer dun, filmachtig, transparant nitrocellulose materiaal. Gepolariseerde (gepolariseerde) glazen laten alleen verticaal georiënteerde lichtstralen door. Hierdoor filteren ze het verblindende licht dat wordt weerkaatst door water, de grond en andere oppervlakken, en verschillende materiaalgrenzen, waardoor onze ogen worden beschermd tegen vermoeide ogen en extreme veranderingen in lichtomstandigheden. Het resultaat is een veel contrastrijkere en plezierigere visuele ervaring in vergelijking met traditionele glazen.

  • Geen verblindend licht, reflecties meer
  • Scherper, meer contrastrijk zicht
  • Kleuren zijn uitstekend waarneembaar en helderder
  • 100% UV-A en UV-B bescherming

Gepolariseerde zonnebrillen zijn een ideale keuze voor sport, wandelen en andere buitenactiviteiten, vooral aanbevolen voor mensen met gevoelige ogen voor zonlicht of die veel rijden. Voor autorijden is de ideale keuze bruine of grijze gepolariseerde zonnebrillenglazen.

Bekijk ons assortiment van meer dan 1000 gepolariseerde dameszonnebrillen, gepolariseerde herenzonnebrillen en gepolariseerde kinderzonnebrillen en vind de modellen die het beste bij je passen, nu tegen zeer gunstige prijzen.

Heren Gepolariseerde Zonnebrillen

Tal van gerenommeerde luxe merken bieden modellen heren gepolariseerde zonnebrillen. Je kunt Oakley zonnebrillen, Ray Ban zonnebrillen, Polaroid zonnebrillen, Versace heren zonnebrillen en een breed scala van andere luxe merken voor heren zonnebrillen vinden. Mis onze aanbiedingen voor heren zonnebrillen niet!

Dames Gepolariseerde Zonnebrillen

Tal van gerenommeerde luxe merken bieden modellen dames gepolariseerde zonnebrillen. Je kunt Oakley zonnebrillen, Ray Ban zonnebrillen, Polaroid zonnebrillen, Versace dames zonnebrillen, Michael Kors zonnebrillen, Dolce & Gabbana zonnebrillen en een breed scala van andere luxe merken voor dames zonnebrillen vinden. Mis onze aanbiedingen voor dames zonnebrillen niet!

Kinder Gepolariseerde Zonnebrillen

Tal van gerenommeerde luxe merken bieden modellen kinder gepolariseerde zonnebrillen. Je kunt Oakley zonnebrillen, Ray Ban zonnebrillen, Polaroid zonnebrillen en een breed scala van andere merken vinden die comfortabele en stijlvolle zonnebrillen voor kinderen aanbieden. Mis onze aanbiedingen voor kinder zonnebrillen niet!

De Juiste Zonnebril

Er zijn drie belangrijke factoren waaraan een zonnebril moet voldoen om optimale bescherming voor je ogen te bieden tegen schadelijke UV-stralen. Allereerst is de lens het hart van de zonnebril en moet aan de volgende eisen voldoen. Het belangrijkste is om een zonnebrilmodel met een UV-filter te dragen dat 100% van schadelijke UV-stralen tot 400 nanometer filtert (UV 400-zonnebrillen), zodat je ogen beschermd zijn tegen ultraviolette straling.

Het tweede belangrijke element van een goede zonnebril is dat ze je een comfortabel zicht moeten bieden, zelfs in zeer helder zonlicht, zodat ze je beschermen tegen schittering. Last but not least is het belangrijk dat we een hoogwaardig, contrastrijk beeld kunnen zien wanneer we uitkijken van achter onze zonnebril. Als aan deze drie voorwaarden is voldaan, kunnen we er zeker van zijn dat we de juiste zonnebril hebben gekozen.