Eyeye B5 Active (200 ml)
Eyeye B5 Active (200 ml)

Eyeye B5 Active (200 ml)

 11,90
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Merk
Fabrikant
Inhoud
200 ml
Bruikbaarheid na opening
2 maanden
Inhoud
Tussen 120 en 360 ml
Type oplossing
Multifunctioneel (harde lens)
Voor welk type lens
Harde lens
Artikelnummer
YYB5A200
Details

Eyeye B5 Active (200 ml)

Gebruiksaanwijzing

Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze. Het correct gebruik van EYEYE B5 Active met provitamine B5 is belangrijk voor uw ogen en lenzen.
EYEYE B5 Active All in One is het eerste totale lens- en oogverzorgingssysteem voor de verzorging van alle gasdoorlatende en harde contactlenzen - reinigen, verwijderen van eiwitafzettingen, spoelen, desinfecteren, bewaren, inbrengen, bevochtigen en oogverzorging.

All-in-1 product! Dankzij zijn unieke formule met provitamine B5 voedt, beschermt en ondersteunt EYEYE B5 Active de zelfregenererende eigenschappen van het hoornvlies tijdens het dragen van contactlenzen en houdt de lenzen vochtig. Het ingrediënt HydraFlex-RGP zorgt voor een beter draagcomfort en kalmeert uw ogen.

Samenstelling:
Actieve ingrediënten: Polyhexanide 0,0001%, Poloxamine 0,5%, Dexpanthenol 1,0%, HydraFlex-RGP 0,5%.
Wat nodig is voor de juiste dagelijkse verzorging van uw lenzen:

 1. Hygiëne: was uw handen zorgvuldig voordat u de lenzen uit uw ogen of het lenzendoosje haalt. Droog uw handen met een schone handdoek.
 2. Reiniging: plaats de lens in de palm van uw hand. Breng vervolgens een paar druppels EYEYE B5 Active-oplossing aan op de lens en wrijf voorzichtig over de lens
 3. Spoelen: spoel de lenzen voorzichtig af met EYEYE B5 Active-oplossing en plaats de lenzen in het lenzendoosje.
 4. Desinfecteren en bewaren: vul het lenzendoosje met EYEYE B5 Active-oplossing en laat de lenzen minstens 4 uur in het lenzendoosje zitten.
 5. Inbrengen: verwijder de lenzen uit het lenzendoosje na de desinfectiecyclus, spoel de lenzen opnieuw met EYEYE B5 Active en plaats de lenzen in uw ogen. Spoel het lenzendoosje af met EYEYE B5 Active-oplossing of met EYEYE Saline en laat het lenzendoosje drogen aan de lucht.
 6. Bevochtiging: als u last heeft van lichte irritatie tijdens het dragen van de lenzen, breng dan een druppel EYEYE B5 Active aan op het oog en knipper meerdere keren. U kunt de lens in het oog laten zitten. Als de problemen aanhouden, raadpleeg dan uw contactlensspecialist.

Waarschuwingen:

 • Gebruik de inhoud van de fles binnen 2 maanden na opening.
 • Gebruik niet na de vervaldatum.
 • Bewaar de fles tussen 4° C en 25° C (40° F en 77° F).
 • Sluit de fles direct na gebruik.
 • Om besmetting te voorkomen, raak de punt van de fles niet aan.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Als u oogmedicatie voorgeschreven heeft gekregen, raadpleeg dan uw oogarts of contactlensspecialist voordat u de medicatie in combinatie met contactlenzen gebruikt.

Handige tips voor het juiste gebruik van de lenzen in combinatie met uw lenzendoosje:

 • Het wordt aanbevolen om na het opmaken van uw fles een nieuw lenzendoosje te gebruiken. Dit helpt u bij een betere hygiëne en voorkomt dat uw lenzendoosje uiteindelijk wordt besmet.
 • Verwijder altijd direct gebruikte oplossing. Spoel vervolgens het lenzendoosje af met verse EYEYE B5 Active-oplossing (om het te desinfecteren) en laat het drogen aan de lucht. DROOG NIET met een doek.
 • Vermijd het gebruik van kraanwater op uw lenzen of in uw lenzendoosje.
 • Als de lenzen langer dan een paar dagen in de oplossing blijven, wordt aanbevolen om de lenzen opnieuw te desinfecteren.

Bijwerkingen:
Gebruik EYEYE B5 Active-oplossing niet als u allergisch bent voor een van de ingrediënten.


Vergelijkbare producten