Delta contactlensvloeistof

Delta-oplossingen van CooperVision zijn ideaal voor het hydrateren en desinfecteren van gasdoorlaatbare contactlenzen. Ze bevatten poloxamer, een stof die de contactlenzen smeert door er een vloeibaar laagje omheen te vormen om de wrijving met het oog te dempen en te verminderen voor het meest comfortabele lensdragen.


Delta vloeistoffen voor harde contactlenzen bevatten polyhexanide, een stof die een uitstekende ontsmetting van de lenzen mogelijk maakt. Ze bevatten ook bevochtigings- en conditioneringsmiddelen. Deze vloeistoffen zijn compatibel met alle harde contactlenzen en zorgen voor meer comfort tijdens het dragen en voor het verwijderen van onzuiverheden.

Er zijn inderdaad verschillende soorten Delta-oplossingen, waarvan Delta Plus, Delta Cleaner en Delta Plus Disinfecting Soaking and Wetting Solution de populairste zijn, elk met verschillende eigenschappen en functies.

1. De Delta Plus Hard Lenzen Oplossing van CooperVision® is ideaal voor het desinfecteren en bevochtigen van gasdoorlaatbare lenzen, zodat ze na reiniging met Delta Cleaner klaar zijn om te dragen. Deze lenzenvloeistof is een goed desinfectiemiddel, dat door middel van een coating het lensoppervlak volledig omhult en smeert. Dit maakt ze veel comfortabeler wanneer ze op de ogen worden aangebracht.

   Tot de belangrijkste functies en voordelen behoort dat het een zeer goed ontsmettingsmiddel is, alle afzettingen van gasdoorlaatbare contactlenzen verwijdert en de lens optimaal hydrateert, zodat deze uiterst comfortabel draagt.

2. Delta Cleaner zijn traandruppels die natuurlijke proteïnen bevatten, die bij het dragen van de lenzen een film vormen op het oppervlak van de gasdoorlaatbare contactlens. Deze contactlensvloeistoffen zijn ideaal voor de dagelijkse reiniging en verzorging en verwijderen eiwitten en lipiden van de harde lens om een helder zicht, comfortabel dragen en gezonde ogen te garanderen.

    Delta Daily Cleaner bevat geen schurende reinigingsmiddelen, wat het risico op snelle slijtage en krassen vermindert. De lenzenvloeistof bevat geen conserveermiddelen, zodat deze zelfs door mensen met gevoelige ogen of allergieën wordt verdragen. Deze conserveringsmiddelvrije oplossing is dus ideaal voor alle dragers van harde, gasdoorlaatbare contactlenzen.