Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)
 69,90/Box
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)

Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)

PWR
CYL
AX
Box
 69,90/Box
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Type lens
Torisch
Vervangingsschema
Dagelijks
Verpakkingsgrootte
90
Basiscurve
8.8
Type materiaal
Hydrogel
Zuurstofdoorlaatbaarheid
26 Dk/t
Watergehalte
69 %
UV-filter
Niet
Materiaal
Nelfilcon A (31%)
Diameter
14, 4 mm
EAN
630175513793
Artikelnummer
DACPT90
Details

Verpakking: 90 stuks per doos

Draagtijd: dagelijks

DAILIES® AquaComfort Plus® Toric daglenzen, ontwikkeld door Alcon, zijn ontworpen voor de correctie van astigmatisme. Kenmerkend voor dit product is de drievoudige hydratatie, helder zicht en comfort gedurende de hele dag. De DAILIES® AquaComfort Plus® Toric contactlens heeft dezelfde bewezen geometrie als de FOCUS® DAILIES® Toric contactlens, maar heeft een breder bereik aan parameters, waardoor de meeste mensen met astigmatisme een goede pasvorm kunnen vinden.

Kenmerken van de Dailies® AquaComfort Plus® Toric lens:

Deze daglenzen zijn ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. Het materiaal is Nelfilcon A, dat een hoge mate van hydratatie biedt aan het oog (69%). De lens blijft de hele dag gehydrateerd, zodat de drager geen enkel ongemak ervaart. De Dailies® AquaComfort Plus® Toric lens heeft een actief hydratatiesysteem. Hydraterende verbindingen worden geactiveerd bij elke knippering, wat zorgt voor hoog draagcomfort gedurende de dag. Bij een scheefstand van het oog is stabiliteit van de lens zeer belangrijk, omdat dit scherp zicht garandeert. De Dailies® AquaComfort Plus® Toric lens staat garant voor een scherp en helder beeld.

Eén kant van de lenzen is gemarkeerd, wat het aanbrengen van de lens vergemakkelijkt. Bovendien zijn ze lichtblauw van kleur, wat ook helpt bij het inbrengen van de lens.

Voor wie raden we de Dailies® AquaComfort Plus® Toric lens aan?

Voor mensen met astigmatisme. Aangezien dit daglenzen zijn, wordt het vooral aanbevolen voor degenen die dagelijks comfort waarderen, omdat er elke dag een nieuwe frisse lens in het oog komt.

Uitstekend bevochtigingsvermogen en comfort

Het eerste ingrediënt is een bevochtigingsmiddel (HPMC) dat direct begint te werken nadat de lens is ingebracht. Het tweede ingrediënt bestaat uit twee materialen, het bevochtigende PVA (polyvinylalcohol) en het hydrofiele PEG (polyethyleenglycol). Het PVA-materiaal verspreidt zich met elke knippering over het oogoppervlak. (Een gemiddelde persoon knippert ongeveer 11.000 keer per dag!)

Vergelijkbare producten