Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)
Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)
 19,90/Box
Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)
Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)
Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)
Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)

Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)

BC
PWR
Box
 19,90/Box
Vergelijk
Verzendmethode Verzendkosten
PostNL Vanaf €7.5
Internationaal - Post of UPS Details bij de kassa
Gegevens
Fabrikant
Type lens
Sferisch
Vervangingsschema
Dagelijks
Verpakkingsgrootte
30
Basiscurve
8.7
Type materiaal
Hydrogel
Zuurstofdoorlaatbaarheid
26 Dk/t
Watergehalte
69 %
UV-filter
Niet
Materiaal
Nelfilcon A (31%)
Diameter
14 mm
EAN
630175475916
Artikelnummer
DACP30
Details

Verpakking: 30 stuks per doos

Draagtijd: dagelijks

Dailies® AquaComfort Plus® contactlenzen, geproduceerd door Alcon (voorheen Ciba Vision), zijn ontworpen om bijziendheid en verziendheid te corrigeren.

Perfecte hydratatie van de ogen - de lens zorgt voor optimale ooghydratatie gedurende de hele dag. Het voorkomt uitdroging van het hoornvlies en irritatie, zelfs voor gevoelige ogen.

De juiste manier van lenzen dragen - het creëert een gezonde en juiste gewoonte, aangezien elke dag een nieuwe lens moet worden ingebracht.

Geen dagelijkse verzorging vereist - omdat het om daglenzen gaat, is er geen behoefte aan lensvloeistof. U hoeft alleen de lenzen voor het slapengaan uit te nemen en de volgende ochtend nieuwe in te doen.

Directe aanpassing - dankzij het innovatieve materiaal Nalfilcon A en een vochtgehalte van 69%, past de lens zich binnen enkele seconden aan de vorm en parameters van het oog aan.

Zeer helder zicht - de lens is bestand tegen vervuiling en heeft een breed scala aan dioptrieën, waardoor het voor iedereen een perfect zicht biedt.

De perfecte lens voor beginners - dankzij het gemakkelijk inbrengen en de hoogwaardige hydratatie is deze lens een uitstekende keuze voor mensen die voor het eerst contactlenzen proberen. Ook geschikt voor kinderen.

Kenmerken van Dailies® AquaComfort Plus®:

De wegwerplens past zich perfect aan het oogoppervlak aan vanaf het allereerste moment van dragen, dankzij het materiaal Nelfilcon A en een vochtgehalte van 69%.

Voor Dailies AquaComfort Plus-lenzen speelt het Triple Action Moisture-systeem de belangrijkste rol, dat bestaat uit drie hydraterende componenten die samen zorgen voor comfort gedurende de hele dag. Dit is de eerste lens met het unieke Triple Action Moisture-systeem, dat de volgende functies heeft:

  • Bevochtiging,
  • Hydratatie,
  • Verfrissing.

Lensdragers ervaren comfort en gemak vanaf het moment dat ze de lens inbrengen totdat ze deze verwijderen, zelfs na enkele uren dragen.

Voor wie zijn Dailies® AquaComfort Plus® lenzen geschikt?

Ze zijn perfect voor mensen die de comfortabele ervaring van dagelijkse wegwerplenzen waarderen, evenals voor degenen die last hebben van droge ogen bij het dragen van contactlenzen. We raden ze ook aan voor mensen die:

  • Verwachten dat contactlenzen perfect comfort bieden.
  • Omwille van het comfort zijn gestopt met het dragen van contactlenzen.
  • Pas beginnen met het dragen van contactlenzen.
  • Dagelijks lange tijd voor een computerscherm zitten.
  • Een actieve levensstijl hebben.

HPMC bevochtigingsmiddel

Onder de bevochtigingsmiddelen is HPMC bevochtigingsmiddel aanwezig in de vloeistoffen voor contactlenzen, terwijl PEG (Polyethyleenglycol) en PVA (Polyvinylalcohol) bevochtigingsmiddelen zijn die in het lensmateriaal zelf voorkomen. Direct na het plaatsen van de lens zult u het comfort ervaren dat voortkomt uit de eigenschappen van deze bevochtigingsmiddelen. Het PVA bevochtigingsmiddel wordt geactiveerd met een knippering. Gemiddeld knippert een persoon 11.000 keer per dag.

Vergelijkbare producten