Filteren

Bvlgari zonnebrillen

 

Bvlgari - Italiaanse Luxe

Het bedrijf werd in 1884 in Rome opgericht door Sotirios Voulgaris (Italiaans: Sotirio Bulgari), een zilversmid uit Paramythia, Griekenland. De spelling van de naam van het bedrijf lijkt op die van Latijnse inscripties uitgehouwen in steen, waarbij "U" is vervangen door "V".

Sotirios Voulgaris opende zijn eerste Romeinse winkel aan de via Sistina in 1884. De flagship-winkel, die vandaag de dag nog steeds in bedrijf is, gelegen aan de Via dei Condotti, werd in 1905 geopend in samenwerking met zijn zonen.

Bvlgari

Bvlgari Zonnebrillen

De zonnebrillencollecties van Bvlgari weerspiegelen altijd uniciteit en luxe. Framekleuren zijn onder andere goud, bruin, zwart, paars, of zelfs grijs. Zo stralen bruine zonnebrillen net zoveel elegante stijl uit als zwarte. De vorm van de zonnebril, het frametype en de lenskleur zijn allemaal belangrijke overwegingen bij de aankoop. Bvlgari biedt verschillende lensmaten voor zowel dameszonnebrillen als herenzonnebrillen.

Bvlgari dameszonnebrillen

Het is belangrijk om te vermelden dat de online winkel uitsluitend echte producten verkoopt, en we garanderen de authenticiteit van de producten.

Bvlgari Dameszonnebrillen

De luxe dameszonnebrilmodellen van het merk zorgen voor het ultieme femme fatale-uitstraling. Ons assortiment omvat ook verschillende overzised zonnebril modellen.

Overzised zonnebrillen zijn super stijlvol en bieden tal van praktische voordelen. Hier zijn 5 wetenschappelijk bewezen manieren om ongelooflijk gelukkig te zijn terwijl je overzised zonnebrillen draagt:

Overzised zonnebrillen zien er stoer uit en kunnen het zelfvertrouwen vergroten. Ze beschermen je ogen tegen schadelijke UV-stralen. Ze helpen je ogen vochtig te houden door de hoeveelheid wind en stof die je ogen binnendringt te verminderen. Het grote frame vermindert de kans op rimpels rond de ogen door bescherming tegen de zon te bieden aan het ooggebied. Zwarte of bruine overzised dames- of herenzonnebrillen bieden een stijlvolle uitstraling aan de dragers van de producten.

Bvlgari Gepolariseerde Lenzen

De lens die wordt gevonden in gepolariseerde zonnebril modellen filtert horizontaal binnenkomende verblindende lichtstralen, zoals licht gereflecteerd van water, de grond en verschillende oppervlakken, waardoor schittering wordt verminderd en zo een veel betere visuele ervaring wordt geboden. Het kan een uitstekende keuze zijn voor sport, autorijden en wandelen.

Er zijn ook meerdere opties beschikbaar voor gepolariseerde lenskleuren.

Het gepolariseerde lensmateriaal is een zeer dun, filmachtig, transparant nitrocellulosemateriaal ingebed met microscopische kristallen en sulfaatgebaseerde andere chemische stoffen. De lens uitgerust met gepolariseerd materiaal laat alleen verticaal georiënteerde lichtstralen door. Met andere woorden, verblindend licht gereflecteerd van oppervlakken kan niet door de lens heen komen.

Bvlgari Zonnebrillen Verkoop

Naast mooie Bvlgari zonnebrilproducten, ontdek onze originele Bvlgari brillen collectie en koop je favoriete brillen online met gratis thuisbezorging.

De vorm en het frametype van de brillen evenals de lenskleur zijn belangrijke overwegingen bij de aankoop. We weten dat het kiezen van het juiste product niet gemakkelijk is, dus we helpen je met een virtuele spiegel.

In zowel de damesbrillen als herenbrillen collecties, vind je plastic en metalen frames. Het is belangrijk om te vermelden dat een plastic brilmontuur net zo'n exclusieve uitstraling biedt als bijvoorbeeld een goudkleurig metalen montuur. Een paars brilmontuur kan een perfecte keuze zijn voor een extravagant outfit.

Welke Zonnebrilvorm te Kiezen?

Bij het kiezen van de zonnebrilvorm is het de moeite waard om te overwegen voor welk doel we het willen gebruiken. Voor dagelijks gebruik kunnen we kiezen uit kleinere vormen, beginnend bij klassieke tot zelfs extreem grote zonnebrillen.

Het is belangrijk om een montuur te kiezen dat het meest comfortabel is voor ons en goed past bij ons gezicht. Idealiter moeten we zonnebrilmaten kiezen die de gebieden rond onze ogen zo veel mogelijk bedekken.

Zonnebrillen bij eOptiek

Er zijn tal van online winkels die optische producten verkopen in de online wereld, maar het is belangrijk om te kopen bij betrouwbare, verifieerbare plaatsen. Kies uit ons uitzonderlijke assortiment zonnebrillen voor vrouwen, mannen en kinderen